50 shades of grey VIDEO make-up tutorial

De Valentine’s Day avem un dublu-motiv de bucurie: timp de calitate cu iubitul, dar şi cu cele mai bune prietene, la filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey, pe care toate îl aşteptăm cu nerăbdare (în secret) încă de când a fost anunţat. Şi pentru că vrei să fii extra-sexy la date-ul special de Ziua Îndrăgostiţilor, îţi propunem un machiaj în nuanţe de gri, inspirat de cea mai hot peliculă a momentului.

Iată cum să reproduci şi tu acasă machiajul în nuanţe de gri inspirat de filmul Cincizeci de umbre ale lui GreyPrimul pas necesar înainte de a aplica machiajul este de a-ţi curăţa şi hidra tenul cu produsele potrivite tipului tău de ten. Noi îţi recomandăm să începi cu machiajul ochilor înainte de a aplica fondul de ten şi corectorul, pentru a lucra în voie cu fardurile închise la culoare.

Pentru machiajul ochilor începe prin a aplica un fard cremos alb la interiorul ochiului şi pe arcadă, pe care îl fixezi cu un fard alb pulbere perlat. Aplică apoi un fard brun, apropiat de nuanţa pielii, pe pliul pleoapei, după care pe cel gri, pe mijlocul pleoapei mobile. Întinde bine fardul cu pensula pe toată pleoapa având grijă să  nu depăşeşti pliul. Difuzează delicat culoarea gri spre brun cu ajutorul pensulei fără culoare.

Aplică pe linia genelor tuş sau creion negru, pe care să îl difuzezi apoi cu un fard negru mat. Treci apoi la linia apoi, unde aplici aceiaşi paşi: contur cu creion negru, apoi fard negru mat. Difuzează fardul negru cu fard gri în aceeaşi nuanţă folosită pe pleoapa superioară.

Conturează cu grijă sprâncenele, aplică mascara pe gene şi dacă este necesar şi câteva mănunchiuri de gene false în colţul exterior al ochilor.

Fondul de ten se aplică cu ajutorul unei pensule speciale din interior spre exteriorul feţei, cu mişcări circulare. Pentru un efect de iluminare a privirii aplică anticearcănul triunghiular, folosind pensul potrivită. Finisează machiajul cu un strat de pudră translucidă şi conturează pomeţii cu un blush într-o nuanţă discretă.

Pentru că focusul machiajului în nuanţe de gri este pe ochi foloseşte pe buze un gloss într-o nuanţă cât mai apropiată de culoarea naturală a buzelor tale.

Vei încerca şi tu sexy-machiajul nostru în nuanţe de gri? Urmează paşii din tutorialul video de mai jos şi vei obţine acelaşi look foarte simplu.

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.