Vrei sa fii mai optimista?

By  | 

Nu numai că optimiştii se bucură mai mult de viaţă, dar sunt şi cei care nu se ȋmbolnăvesc atât de repede, sunt mai relaxaţi şi mai productivi, le este mai uşor să-şi menţină greutatea şi buna dispoziţie şi nu prea au parte de certuri sau probleme serioase.

De ce? Pentru că au ȋnvăţat să ia viaţa mai uşor şi să se gândească mai mult la tot ce este frumos ȋn jurul lor şi nu la ce este oribil, trist sau negativ. Pentru a intra şi tu ȋn această categorie sau pentru a fi mai relaxată şi mai optimistă, pune ȋn aplicare trucurile Cosmo.

Deschide-ţi mintea, deschide sufletul
Da, ȋnţeleg că ai un trecut nu tocmai plăcut şi că ai suferit mult, dar chiar şi aşa nu merită să-ţi plângi ȋn pumni toată viaţa şi să pierzi atâtea oportunităţi de a te face fericită. Deci, deschide-ţi sufletul ȋn faţa oamenilor care-ţi plac, spune-le celor care contează cât de mult ȋi iubeşti, protejează-i şi fă-le viaţa mai bună.

De asemenea, deschide-te ȋn faţa surprizei, a evenimentelor neaşteptate, a magiei din viaţă care se află la fiecare colţ de stradă. Propune-ţi să te ȋntorci la felul ȋn care vedeai lumea când erai fetiţă şi ţi se părea că tot universul este plin de miracole.

Crede ȋn mantrele tale de viaţă
Şi ce dacă ar putea fi considerate stupide sau superficiale?! De cele mai multe ori, adevărurile şi ȋndemnurile simple te ajută să faci mai multe, să te deschizi mai mult, să fii mai mult şi să trăieşti viaţa pe care ţi-o doreşti, aşa că nu mai pleca urechea la ce spun ceilalţi.

Trimite-ţi “bezele” ȋn oglindă, spune-ţi cât de tare eşti, cât de frumoasă, deşteaptă şi că meriţi o lume ȋntreagă şi minunată sub ochi!

Caută aventurile
Nu mă refer la cele sexuale, ci la cele pe care le are un copil care descoperă lumea fascinat la fiecare pas de tot ce-l ȋnconjoară. Porneşte ȋn “călătorie” ȋnarmată cu o hartă a oraşului, descoperă străzi lăturalnice şi “colţuri de Rai”, pleacă ȋn weekend de “nebună” la mare sau la vecinii bulgari pentru o mini-vacanţă de explorare.

Trucuri deco pentru o camera optimista

5 obiceiuri care te fac nefericita

Comments

comments