Vrei sa ajungi in varful ierarhiei?

By  | 

Venim cu sfaturi și planuri pertinente pentru ca tu să urci scara ierarhică abil și rapid și să te menții acolo, sus, pentru totdeauna.

Singura cale de a te simți bine (ba chiar să te distrezi) și de a ține piept oricărei temeri în viață este să te respecți pe tine mai întâi și să te asiguri că toată lumea o face. Marea problemă a tuturor femeilor de carieră este faptul că își subestimează potențialul, inteligența, felul în care arată și se comportă.

5 trucuri ca sa pari mai profi

Trebuie să-ți afli și să-ți respecți cunoștințele și aptitudinile și să le folosești din plin – acest lucru este esențial pentru a avansa în carieră, dar și pentru a avea o viață personală împlinită.

Iată cum să pui bazele unei vieți împlinite, atât carieristic, cât și personal.

Ia-ți avânt!

Faptul că nu ai o grămadă de aptitudini și experiență nu înseamnă că nu ai potențial, așa că mai bine comportă-te ca și cum ai avea vechime și absoarbe toată informația din jur. De altfel, arată-le celor din jur că ești dornică să înveți, vrei să știi totul despre domeniul în care activezi și că ești dispusă să muncești din greu.

Fă cea mai bună cafea.

Indiferent ce ești pusă să faci, asigură-te că faci treaba impecabil! Că este vorba despre o simplă cafea sau un proiect mai mult sau mai puțin important, du totul la bun sfârșit impecabil!

Cum sa separi viata personala de cea profesionala

Nu-i permite jobului să fie ca un iubit îngrozitor.

Femeile, spre deosebire de bărbați, au probleme în a-și da seama cât de mult valorează și când vine timpul să forțeze puțin lucrurile la serviciu. Faptul că ești super-atentă și foarte muncitoare la birou în speranța că șeful o să observe și o să te promoveze este ca și cum ai aștepta ca iubitul acela rebel te va cere de soție. În ambele cazuri, nu permite altora să te calce pe cap, pentru că cel mai probabil o vor face.

Muncește și… în iubire

Fă-ți vocea auzită și în relația ta! Dacă ceva în legătura voastră nu merge, iar tu nu te respecți destul cât să iei cuvîntul,  prietenul tău va presupune că nu vrei nimic mai mult și că ești foarte mulțumită cu ce ai.

Bunele maniere in mediul profesional

Schimbă!

Transformă felul în care ceilalți te percep făcând mici schimbări în comportamentul tău. Nu te cocoșa, vorbește clar, privește oamenii direct în ochi și nu-ți mai ține părul pe față! Antrenează-te vorbind cu tine în oglindă – abordează cele mai dure subiecte!

Comments

comments