Utilizări alternative pentru pudra de talc

By  | 

Credeai că pudra de talc poate fi folosită doar pentru a păstra pielea fină și proaspătă? I-ai subestimat puterea! Iată cum mai poți folosi acest produs minune.

Descurcă lanțurile. De câte ori nu te-ai chinuit câte jumătate de oră să descurci un lanț fin? Folosește puțină pudră de talc, iar nodurile se vor desface cât ai zice „pește!”

În loc de șampon uscat. Pudra de talc are un efect asemănător cu șamponul uscat, deci o poți folosi fără griji. Toarnă-ți puțină pe mâini, apoi maseaz-o pe scalp.

Utilizari alternative pentru oja

Păstrează patul uscat și proaspăt. Nimănui nu îi place un pat plin de transpirație! Pentru a evita această situație, nu trebuie decât să acoperi așternutul cu un strat foarte subțire de pudră de talc, care va absorbi transpirația.

Dezlipește cărțile de joc din plastic. În timpul unui joc de cărți, acestea se pot murdări rapid și se vor lipi între ele. Dacă ți se întâmplă vreodată asta, aruncă-le într-o pungă cu câteva lingurițe de pudră de talc și vei rezolva problema imediat.

Scapi mai repede de petele uleioase. Dacă ai vărsat ceva uleios pe orice material, toarnă niște pudră de talc peste pată, pentru a absorbi uleiul, înainte de spălare.

10 utilizari alternative pentru vodka

Scapi de nisipul de pe picioare. Oricine a fost vreodată la plajă știe cât de enervant e să scapi de nisipul de pe picioare. Freacă-te cu puțină pudră de talc și acesta va cădea imediat!

Gene mai voluminoase. Între primul și al doilea strat de mascara, aplică puțină pudră de talc pe gene cu ajutorul unui bețișor de urechi. Vei fi surprinsă cât de mult volum va adăuga!

Scapă de picioarele transpirate. Înainte de a te încălța, toarnă un strat subțire de pudră de talc în încălțăminte. Aceasta va absorbi transpirația, fiind foarte utilă mai ales pe timp de vară.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *