Universitatea SAE Romania si-a deschis portile pentru studenti

By  | 

Grupul SAE este cel mai mare provider de educatie media, care are in prezent peste 90 de facultati in 23 de tari, pe 5 continente.

Absolventii cursurilor SAE pot obtine diplome la nivel BA, BS, MA, MS, mastere si doctorate. Cursurile scurte (in numar de peste 40) ofera diplome si certificate recunoscute international. Diplomele SAE sunt recunoscute pe plan mondial cu calificativul „professional excellence in audio engineering, multi media, digital filmmaking and animation fields”.

Multi din absolventii SAE detin in momentul de fata pozitii strategice in industria media international: Apple Macintosh, Neve, Akai, Avid, JVC, Panasonic, Roland, Sony, Yamaha, Waves, Behringer, Blue Sky, Eventide, KRK, Line, Genelec, Numark, Maxon.

Facultatea SAE din Romania ofera 6 specializari in domeniile: audio engineering, digital film making, digital journalism, 3D animation, web design si game design.

Absolventii acestor cursuri au posibilitatea de a castiga salarii intre 2.000 euro si 8.000 euro lunar in functie de specializarea pentru care opteaza.

SAE limiteaza inscrierile pentru a garanta accesul individual la echipamentele din dotare.

SAE Romania se va implica in activitati de promovare si organizare a evenimentelor multimedia majore din tara.

Sprijinul acordat Romaniei de catre specialistii SAE in marketing si dezvoltarea afacerii, va asigura institutului SAE Romania soliditatea si prestigiul institutelor SAE din lume.

Leaderi ai industriei media in lume, detinatori ai multor premii Grammy si Oscar, vor vizita Romania pentru a prezenta in cadrul boot camp-urilot SAE experienta acumulata in colaborarea cu vedete de renume international.

Pentru mai multe detalii si inscrieri vizitati www.bucharest.sae.edu.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *