Un telefon e mai important decat mine?

By  | 

Cinci ani de relatie inseamna destul de mult, si, asa cum am mai spus, este posibil sa va aflati in fata unui prag destul de greu de trecut…

In acest moment, este posibil ca scinteia ce altadata va tinea legati sa nu se mai “aprinda”. Dar nu trebuie sa dramatizezi, din contra, poti sa consideri aceasta situatie ca pe o noua pro-vocare. Intoarce-te cu gindul in trecut, atunci cind totul mergea struna si in pat…

Incearca sa vezi daca nu cumva lipseste ceva din tabloul acelor vremuri. Nu cumva dorinta de a face dragoste era mult mai spontana, fara a astepta ca el sa faca primul pas?

De ce nu preiei tu initiativa? De exemplu, poti sa-l surprinzi intr-un mod placut: un obiect vestimentar caruia sa nu-i poata rezista sau, de ce nu, o alta locatie in afara de pat in care sa faceti dragoste.

Daca nimic din toate astea nu functioneaza, poti sa incerci sa dis-cutati aceasta problema. Orice s-ar intimpla, increderea in tine nu trebuie sa ti-o pierzi, ci mai mult… sa ti-o cultivi, pentru ca barbatii se simt atrasi de femeile puternice.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *