Tu cat de bine saruti?

By  | 

Poate că nu te mai afli în perioada adolescenţei sau din contră, tema sărutului este una dintre cele mai dezbătute între colegele de la şcoală, însă indiferent de context, poate că încă te întrebi tu cat de bine saruti?

Uneori, sărutul poate să fie mai intens şi plin de senzaţii decât o partidă de dragoste de-a binelea. Însă sigur constituie un preludiu perfect pentru o noapte hot. În plus, e nevoie şi de acea compatibilitate dintre cei doi parteneri pentru a le ieşi sărutul ideal, însă contează să ştii şi câteva trucuri pentru a fi stăpână pe tine atunci când îţi săruţi cu foc iubitul.

Fii pasionala

Cu cât sărutul este mai intes, cu atât senzaţiile sunt mai tari! De aceea, fii sigură că tipul cu care o faci este cu siguranţă cel după care eşti pur şi simplu înnebunită. Arătându-i cât de mult chef ai să îi alinţi… gura, îl vei stârni şi îţi va întoarce gesturile.

Fii creativa

Sărutul nu trebuie să se întâmple într-un loc anume sau într-un moment anume sau, în nici un caz, într-un fel anume. Improvizează, ţine-i capul între palme, muşcă-i uşor buzele şi joacă-te cu limba încolăcind-o ghiduş pe a lui. Ştii tu, fă exact ce simţi că vrei să faci şi totul va ieşi ca la carte.

Fii rezervata

Dar nu în sensul acela în care te-am sfătui să te gândeşti de o mie de ori înainte să-l săruţi pe tip (la asta cântăreşti tu singură înainte). Ideea e să fii răbdătoare şi, atunci când începeţi să vă sărutaţi, ia-o încet şi lasă-l pe el să iniţieze primul french kiss. Preia apoi ritmul şi savurează momentul.

Fii calma

Emoţii, mâini tremurânde, palme umezite şi inima bătând puternic – te apropii de buzele lui şi simţi cum iei foc. Wow, ce senzaţie plăcută! Cu toate acestea, dacă încerci să îţi păstrezi calmul şi să fii mai stăpână pe tine, săruturile vor ieşi şi mai surprinzătoare. Încearcă

Fii increzatoare

Ok, tipii adoră femeie sigure pe ele şi care uneori preiau controlul. Sau mă rog, cel puţin care sigur nu se lasă conduse în permanenţă. Ia iniţiativa, sărută-l cu poftă şi arată-i că îi doreşti. Îl vei înnebuni de plăcere şi veţi da startul unui preludiu de zile mari!

Fii atenta

Fii atenta la felul în care sărută, mai ales dacă tipul e nou pentru tine. Imită-i stilul şi încearcă să te adaptezi – el va face la fel, astfel sigur vă creşteţi şansele să vă iasă cât mai bine şi să vă doriţi să sărutaţi iar şi iar, şi iar…

Fii sanatoasa

Adică spală-te pe dinţi de cel puţin două ori pe zi, foloseşte aţă dentară (fără lene aici, ok?), poartă la tine gumă de mestecat şi foloseşte-o ori de câte ori crezi. Unul dintre cele mai enervante şi neplăcute chestii la o persoană este respiraţia urât mirositoare. Ce sărut minunat mai poate avea loc în acest caz?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *