Trucuri pentru a arata grozav

By  | 

Frumuseţea ta de la natură trebuie cultivată şi întreţinută din timp, iar pentru a fi frumoasă la interior e crucial să fii sănătoasă în interior.
Beautiful inside out – aşa au americanii o vorbă care ne place şi nouă tare mult! Frumuseţea exterioară contează, dar la fel de mult e important cât de bine ştii să îţi menţii sănătatea din interior. Iată câteva sugestii:

Bea apa

Suntem făcuţi din apă şi e foarte important să îţi începi ziua cu un pahar mare de apă, în care eventual ai tăiat o felie de lămâie. Hidratarea este un bun mod de a preveni îmbătrânirea prematură a pielii, şi, în plus contribuie la buna funcţionare a organelor şi a sistemului digestiv. Consumă minimum opt pahare de apă pe zi.

Fa sport

Fa sport, exerciţii şi încearcă zilnic să ai măcar 30 de minute de activitate fizică. Mersul la pas grăbit arde calorii, iar orele regulate petrecute în sala de fitness te ajută să rămâi în formă şi să îţi menţii organismul sănătos.

Mananca „curat“

Pe cât se poate! Ai grijă să consumi, cât mai des alimente care conţin mulţi antioxidanţi şi care au valori nutriţionale crescute. Introdu în alimentaţia ta afine, somon, mere, nuci, ceai verde şi cât mai puţin produse neprocesate. Alege carnea uşoară, iar dacă eşti vegetariană orientează-te către opţiuni precum quinoa, spanac, broccoli, morcovi etc.

Traieste sanatos

Renunţă pe cât posibil la sare, zahăr şi grăsimi – vorba reclamei! Consumul excesiv de sare poate duce la o creştere periculoasă a tensiunii arteriale, iar zahărul poate duce la apariţia gastritelor şi ulcerelor, dar şi a altor boli mult mai grave. Pont: când găteşti, înlocuieşte sarea cu turmeric şi usturoi!

Dormi suficient

Cele opt ore de somn pe noapte sunt foarte importante pentru o sănătate de fier! Încearcă să le dormi începând cu orele zece seara şi nu după unu noaptea şi îndepărtează gadget-urile de lângă capul tău pe timpul nopţii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *