Trucuri pentru a iesi din orice impas

By  | 

De multe ori viaţa ne pune la pământ cu surprize extrem de neplăcute pe care nu le merităm. Că ţi-ai rupt un picior şi vei “trage” toată viaţa cu această problemă, că ai rămas fără job, fără marea ta iubire sau că te-ai certat pe termen foarte lung cu familia, toate aceste impasuri au un factor comun – tu. Adună-ţi forţele şi pregăteşte-te pentru un bootcamp de ȋncredere.
Hei, eşti campioana noastră!

large2

Stabileşte-ţi un scop
Ȋn funcţie de problema ta, identifică o soluţie. Transformă-o pentru ȋnceput ȋntr-un ȋndemn, fă-ţi un tablou cu acest mesaj şi pune-l ȋn sufragerie, repetă-l de zece ori pe zi, crede ȋn el şi ȋn capacitatea ta de a-l ȋmplini.

Precum bine scoate ȋn evidenţă unul dintre cele mai “tari” desene animate pe care le-am văzut până acum, Kung-fu Panda: “Doar dacă vei fi convinsă că eşti specială vei face lucruri foarte speciale ȋn această viaţă!”.

de3793c5918f3e233d2c4a2de8452012

Creează-ţi un mood board
Fă-ţi un mood board super-inspiraţional şi motivant care să-ţi transmită că poţi ȋmplini orice-ţi pui ȋn cap şi că nimic nu-ţi poate sta ȋn cale. De asemenea, pune poze cu tine zâmbitoare, din cele mai frumoase zile ale vieţii tale, dar şi cu “detalii” care te duc cu gândul la ce ai de făcut.

anigif_enhanced-buzz-30476-1410398817-4

Ȋncearcă să controlezi procesul
Cel mai probabil, nu va depinde doar de tine, aşa că nu este nevoie să creezi planuri bătute ȋn cuie sau speranţe privind ajutorul cuiva despre care nu ştii sigur că ȋţi va ȋntinde o mână.

Pune bazele unui plan de atac flexibil, cu etape bine gândite, adaugă pe listă persoanele care trebuie contactate şi activităţile de ȋndeplinit.

tumblr_mz4anao6Pn1rd0hedo1_500

Ce nu eşti dispusă să faci?
Nu ne referim la scenarii horror, ci la ce te defineşte pe tine ca persoană şi lucrurile la care ţii să facă parte din viaţa ta şi nu sunt negociabile. Ca o oră de timp pentru tine pe zi sau faptul că nu ai vrea nici ȋn ruptul capului un job ȋntr-un mediu excesiv de “scorţos”.

200_s2

Sfaturi pentru o femeie independenta

Comments

comments