Trucuri deco pentru o camera optimista

By  | 

Fii indrazneata

Chiar daca esti tentata sa creezi un spatiu cat mai "curat", fara sa-ti pui amprenta prea pregnant, e mai bine sa indraznesti si sa-ti personalizezi camera cat mai mult, fara a exagera insa.

Iata o idee: inrameaza si grupeaza cateva imagini care spun ceva despre tine. E mai bine asa decat sa cumperi mai multe copii ale unor tablouri celebre si sa umpli un perete cu ele.

Simte-te bine

Un mix de texturi (de exemplu, niste perne pufoase si paturici calduroase) pot transforma un spatiu "plat" intr-unul dinamic si jucaus. Plus ca te vei simti mult mai confortabil stand pe canapea.

In miscare!

Anumite imprimeuri (buline, zig-zaguri) dau impresia de miscare si elibereaza energie. Foloseste-le in tandem pentru a revigora atmosfera incaperii. Ba chiar le poti combina cu un obiect care se misca – un candelabru ca cel din imaginea de mai sus, de exemplu.

Pune in valoare amintirile

Pentru a te simti imediat mai bine, inconjoara-te de obiecte de suflet, cum ar fi vazele din ceramica pe care le-ai colectionat de prin calatoriile in care ai fost de-a lungul timpului.

Sa iasa soarele… in sufragerie

Culorile calde precum rosu, galben sau portocaliu, emana vibratii pozitive care iti pun sangele in miscare si te fac sa te simti mai vesela si mai optimista.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *