Test: afla cat de obsedata esti de Craciun!

By  | 

 1.Ai cumpărat toate prostiile. Deja ai împachetat cadourile în hârtie colorată, le-ai pus funde şi etichete. Ai cumpărat cel puţin o pereche de şosete cu reni sau om de zăpadă şi un gadget pentru bărbatul din viaţa ta. Toate astea le-ai făcut în august.

2.Ţi-ai instalat o aplicaţie tematică. Ai o aplicaţie care îţi numără zilele rămase până la Crăciun, îţi trimite zilnic glume de sezon, îţi dă sfaturi pentru împodobirea bradului şi are jocuri cu elfi şi curse de reni.

3.Pui întrebări copiilor. Deja ai întrebat toţi copii cu care te-ai întâlnit “ Ce-ţi aduce moşul?” sau “ Ai fost cuminte anul acesta?”.

4.Ţi-ai planificat filmele pe care le vei vedea până în ianuarie. Pentru că eşti sătulă să vezi acelaşi film cu băieţelul uitat acasă în ajunul Carciunului, ţi-ai pregătit lista pentru fiecare seară cu filme tematice, pe care nu le-ai văzut sau pe care doreşti să le revezi.

5.Paietele te fascinează. În mod normal urăşti hainele cu paiete. Dar e perfect să porţi ceva strălucitor la petrecerea de Crăciun a firmei, aşa că alegi o rochie plină de paiete pentru a ieşi în evidenţă.

6.Planul de aşezat la masă. Deja ai stabilit cine lângă cine va sta la masa de Crăciun.

7.Planul de înfrumuseţare. Doar o zi este Crăciunul, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ai manichiura perfectă, să fii epilată şi pensată, şi de ce nu, puţin bronzată. Progamarea la salon e deja făcută.

8.Ai cumpărat beteală cât pentru a împodobi tot oraşul. Nu-ţi mai pasă de designul casei tale. Beteala a pus stăpânire pe fiecare cameră în parte, iar musafirii tăi vor fi impresionaţi de toate decoraţiunile din casă. Ştii sigur că o să le placă. 

9.Ai scris felicitări pentru toată lumea. Iar prin toată lumea ne referim la absolut toată lumea pe care o cunoşti, iar costul felicitărilor şi al timbrelor ar putea acoperi o excursie în Maldive.

10.Ai planificat o excursie cu singurul scop de a te uita la beculeţe. Nu contează unde te duci şi cât de obositor va fi, atâta timp cât vei putea admira beculeţele din oraş şi bradul împodobit din piaţa centrală. 

11.Ai făcut un playlist doar cu melodii de Crăciun. Şi asculţi non-stop şi dansezi prin casă singură!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *