Terapia prin ras te face mai fericita

By  | 

Am născocit câteva trucuri haioase și copilărești pentru ca tu să râzi zilnic. Iată cum pui în practică terapia prin ras.

1. Înconjoară-te de lucrușoare haioase. Cum stai cel mai mult la birou, decorează-l în așa fel încât să pară (mai mult sau mai puțin) un loc de joacă. Adu-ți de acasă posterul preferat, acadele pe care să le pui într-un pahar, plante în ghivece colorate, chiar și mici tăblițe pe care să mai desenezi în pauze. Un ceas-mașinuță ar mai fi un item bonus numai bun de declanșat un râs pe cinste!

Terapia prin acte de binefacere

2. Privește oameni care râd! Râsul este la fel de ”contagios” ca strănutatul sau căscatul, așa că molipsește-te urmărind oameni râzând în video-urile de pe Youtube, dar și pe prietenii tăi pontoși.

3. Organizează o noapte maraton de comedii pentru tine și prietenii tăi. Nu uita de dulciuri, popcorn și sucuri pentru a condimenta seara ca la carte. Vă veți distra pe cinste, sunt sigură!

4. Împrietenește-te cu un copil. La cataramă, chiar! Vei redescoperi marea plăcere de a visa cu ochii deschiși, de a te juca cât e ziua de lungă și a râde din nimic cu gura până la urechi.

5. Alții fac detox, tu fă o terapie de râs de o săptămână! Garantez că aceasta nu are efecte adverse ca detoxurile făcute ”după ureche” și dă o luminozitate pielii cum n-ai mai văzut… Trezește-te de dimineață și dansează, bate din palme, sari și pune-ți melodii care să te binedispună când ajungi acasă. Ah, am menționat și că râsul tonifiază abdomenul și arde calorii?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *