Te simti singura? Fa-ti noi prieteni!

By  | 

Chiar și atunci când ți se pare că nimic bun nu se mai poate întâmpla, soluția stă chiar în fața ta. Trebuie doar să-ți… faci noi prieteni!

Uneori ,,mult” înseamnă mult prea puțin. Așa și tu. Deși ,,teoretic” ai o grămadă de prieteni, realizezi de foarte multe ori că în momentele importante ești singură și nu ai cui împărtăși un succes sau o iubire nouă. Acceptă faptul că încă nu ai întâlnit oamenii potriviți, care să fie acolo de câte ori ai nevoie de ei și care să știe ce înseamnă cu adevărat prietenia. Odată ce ai acceptat asta, ești pregătită să stabilești noi legături. COSMO îți șoptește cum să le faci durabile!

Fii mereu tu însăți

Ăsta e secretul legăturilor de durată. Dacă nu ești sinceră cu tine și cu cei din jur, nu vei reuși niciodată să ai o relație ,,curată”. Ceilalți simt când încerci să pari ceea ce nu ești sau îți schimbi ,,culoarea” precum un cameleon. Încearcă să fii constant așa cum ești tu de fapt, și vei avea prieteni adevărați. 

Cel mai bun antirid – prietenii

Nu sta ascunsă în carapacea ta!

Sau în camera ta, plângându-ți de milă. Dacă vrei să cunoști lume nouă, trebuie să ieși din casă. Și – dacă tot faci asta – lasă acolo problemele tale, pentru că altfel îi vei alunga pe toți cu fruntea ta încrețită. Zâmbește, socializează, pune-ți la bătaie farmecul de fată COSMO! E frumos să fii înconjurată de oameni, nu-i așa? Retrăiește acest sentiment!

Cum iti poti face mai multi prieteni

Ești sigură că știi să te distrezi?

Uneori, simpla voie bună îi apropie pe oameni. Da, OK, mergi la toate petrecerile la care ești invitată și ești în grupul celor mai populare fete. Dar trăiești cu intensitate momentul? A te distra nu înseamnă numai să ai parte de cele mai tari petreceri, mai ales dacă asta constă în a sta să-i privești pe alții cum își etalează talentul de lideri de grup. Distracția presupune să râzi pînă la lacrimi și din toată inima, și nu contează prea mult locația sau compania. Ce ai învățat? Că poți foarte bine să te distrezi în parc, cu amicul tău patruped! Pariu că veselia ta va atrage doritori?

Prietenia e generoasă 

Așa că nu uita să faci din când în când o faptă bună pentru sufletul tău. Te-ai gândit vreodată la sentimentul pe care l-ai avut de fiecare dată când ai ajutat pe cineva care avea mare nevoie? Și ai zâmbit? Atunci de ce nu încerci să-ți înnobilezi sufletul mai des? Că tot se spune atât că viața e scurtă, încearcă să nu trăiești numai pentru tine. Ajută-i pe ceilalți de câte ori crezi că poți să faci asta. Uneori, chiar și un simplu zâmbet face minuni.

Diferenta dintre prietenii reali si cei falsi

Dar… e OK să cedezi tu prima?

E important să discutăm acest aspect, pentru că nu întotdeauna e bine să faci anumite sacrificii în numele prieteniei. Așadar, e posibil să te fi frământat de foarte multe ori întrebarea asta, însă nu e atât de complicat să găsești răspunsul. Totul depinde de situația în care te afli. Dacă e vorba – de exemplu – de micile conflicte de zi cu zi și crezi că subiectul nu e atât de grav încât să te afecteze, atunci ar fi indicat să cedezi tu. Vei observa imediat că prietena ta își va da și ea seama că micile certuri de acest gen n-ar trebui să vă umbrească relația. Dacă e să vorbim despre situațiile un pic mai complicate, când simți că de fiecare dată când îi cedezi prietenei sau prietenului tău, ai un sentiment de nesiguranță sau crezi că asta îți sufocă personalitatea, e cazul să iei atitudine. Prietenia adevărată nu ți-ar cere să te sacrifici. Dacă reții asta, vei face ușor diferența între oamenii care îți pot fi cu adevărat aproape și cei care au doar anumite interese.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *