Sunt prinsa intre 2 relatii!

By  | 

Este normal sa fii confuza, pentru ca, de fapt, esti prinsa intre doua perspective de viitor: o viata linistita, monotona si lipsita de griji materiale oferita de primul tau iubit sau una plina de distractii, pasiune, satisfactie sexuala, pe care o experimentezi alaturi de noul tau iubit.

Trebuie sa-ti pui gindurile in ordine, deoarece decizia de acum te va afecta pe viitor. Este foarte important sa descoperi ce vrei. Daca simti ca noul stil de viata mai pasional ti se potriveste mai bine, incheie relatia cu primul tau iubit.

Daca, in schimb, nevoia de stabilitate si siguranta materiala conteaza mai mult decit orice pentru tine, atunci incheie-ti aventurile si revino la modul de viata anterior.

Acum, ca te cunosti mai bine pe tine si ai experimentat si o situatie si alta, fii pregatita sa iei o decizie matura si hotarita. Sigur este ca nu vei putea… duce cele doua relatii paralele prea multa vreme.

Daca vei oscila mereu intre doi parteneri si doua tipuri de relatii, cu doua feluri de a fi ale tale, viitorul te poate gasi cu pierderi mari.

Analizeaza-ti bine sentimentele si nu face compromisuri doar de dragul valorilor materiale. Gindeste-te la consecinte pe termen lung. Este evident ca nu ai fost fericita si satisfacuta in prima relatie, altfel nu cautai fericirea in alta parte.

Decizia iti apartine.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *