Succes in Romania – un program in sprijinul tau!

By  | 

Organizat de JCI Bucuresti, Succes in Romania isi propune sa contribuie la integrarea sociala si culturala a studentilor veniti din afara granitelor tarii prin transferul de experienta de viata de la mentor la student.

Astfel, 30 de studenti selectati pe baza de scrisoare de motivare vor beneficia de consilierea a 30 de mentori in cadrul unor intalniri periodice pe intreaga durata a anului universitar 2010-2011.

„Cand am venit la studii in Romania in 1999 m-am confruntat cu socul diferentelor culturale. Am beneficiat de ajutorul extraordinar al familiei si prietenilor. Prin intermediul acestui program de mentorat vrem sa oferim un sprijin similar tinerilor abia sositi in Romania la studii. Ei au mare nevoie de noi, romanii de aici , pentru a depasi problemele de adaptare”, spune Marius Vetrici, initiatorul si coordonatorul programului.

  • Pentru inscrieri si informatii despre program puteti vizita www.succesinromania.ro.

Programul este organizat cu sprijinul Ligii Studentilor Basarabeni, Asociatiei Studentilor si Elevilor Basarabeni, Organizatiei Studentilor Basarabeni din Bucuresti.

Despre JCI Bucuresti

JCI Bucuresti este o organizatie de tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numara 200.000 de membri in peste 100 de tari. Misiunea JCI este „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *