Stimuleaza-ti increderea de sine cu acest truc

By  | 

Uneori, ai nevoie să-ți reamintești cât de grozavă ești. Stimuleaza-ti increderea de sine folosindu-te de puterea minții.

Mai ţii minte cum ai învăţat să mergi pe bicicletă? La început îţi era frică să te avânţi pe alei nesusţinută de la spate de mama sau de tata. În momentul în care ei luau mâna de la şa, dacă nu observai mişcarea, te îndepărtai fără probleme, însă cum îi vedeai în urmă, brusc îţi pierdeai echilibrul. Aşadar, cheia succesului este încrederea în tine însăţi. De altfel, este demonstrat ştiinţific că, de pildă, studenţii cărora li se prezintă rezultatele lor cele mai strălucite, obţin punctaj mult mai mare la testele de inteligenţă, faţă de cei cărora le sunt arătate lucrările la care au dat greş.

Cum te ajuta natura sa fii senzationala

Sentimentele negative şi temerile sporesc numai atunci când le… permiţi „multiplicarea” şi îţi consumă toată energia; iar stările de rău generază la rândul lor reacţii şi decizii adesea nepotrivite. Puterea minţii este imensă, ea este cea care, practic, ne conduce viaţa. Pentru a avea o atitudine optimistă, ai nevoie de antrenament. Tranziţia se petrece în mod normal la nivelul subconştientului, sub influenţa diverselor tale experienţe, însă poţi transforma acest fenomen într-unul conştient. Ţi se pare o idee neobişnuită? Încearcă totuşi să o pui în practică. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de câştigat.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *