Stii sa tii un secret?

By  | 

Cele mai multe prietenii se rup din cauza faptului că noi, femeile, avem mari dificultăți când vine vorba să ținem un secret…

4 din 10 femei au recunoscut că nu pot ține un secret și că îl vor divulga unei persoane care nu se află în cercul de prieteni al „bârfitei”, se arată într-un studiu mondial realizat de psihologi britanici la comanda lui Michael Cox, directorul filialei britanice Wines of Chile. Același studiu ne avertizează că 70% dintre „prieteniile feminine” iau sfârșit din cauză că una dintre fete nu-și poate ține gura. Dar iată și un rezultat îmbucurător al cercetării: dacă nu vom face publică mărturisirea în 47 de ore, este foarte probabil să o trecem sub tăcere pentru totdeauna.

E bine sa-i spui partenerului toate secretele tale?

Uite 3 trucuri infailibile care să te ajute să treci peste cele 2 zile critice:

Nu te atinge de alcool. Studiul comandat de producătorul de vinuri a demonstrat că femeile au tendința de a-și da drumul la gură după ce au băut alcool, pentru că acesta slăbește voința și ne face… mai superficiale. Deci, 2 zile ai interdicție la cocktailuri.

Fă-ți de treabă. Când ai un program încărcat, nu-ți mai stă capul la secrete, vise sau bârfe, ci doar la to do list-ul care trebuie dat gata. Și, nu uita, stai departe de rețelele de socializare…

Secretele shoppingului inteligent

Scrie povestea, apoi arde foile. Faptul că scrii povestea secretă are același efect asupra creierului tău ca dezvăluirea verbală făcută unei persoane – îți vei lua o piatră de pe inimă, dar nu vei putea fi arătată cu degetul ca… „turnătoare”.

Text: Anca Rusu

Comments

comments