Sportul, tratamentul post-despartire ideal

By  | 

Naomi Campbell şi Vladimir Doronin s-au despărţit în luna iunie, după o relaţie de 5 ani. Un apropiat al modelului  a declarat că Naomi şi-a îndreptat toată energia către sport, după despărţirea de iubitul său rus.

Nu că ar avea probleme cu silueta -după cum puteţi vedea, arată grozav la cei 43 de ani ai săi- dar în acest mod îşi concentrează toate gândurile negative, inevitabile în această perioadă, într-o activitate utilă. 

Aşadar, putem afirma că şi cele mai triste perioade ale noastre, precum despărţirile, au potenţialul de a ne face foarte mult bine. Dacă nu eşti de fel o tipă ambiţioasă şi ai nevoie de un imbold pentru a face o schimbare în viaţa ta, iată ocazia perfectă.

Stai departe de activităţile care îţi fac rău: alcool, junk food, delăsare, însingurare, auto-învinovăţire, nervi, etc. Desigur, ai nevoie de consolare, dar poţi să o faci într-un mod care să te ajute. Sportul şi beneficiile sale pe termen scurt şi lung este metoda pe care o recomandăm.

Scapi de frustrări. Toată energia aceea negativă care se adună în sufletul tău după ce v-aţi spus ”pa pa” dispare ca prin minune după câteva ture de stadion pe care le duci până la capăt. Atunci când îţi ştergi şiroaiele de transpiraţie de pe frunte, sentimentele tău vor fi de satisfacţie şi ambiţie, nicidecum de tristeţe.

Cantitatea de sport pe care o practici este direct proporţională cu calitatea siluetei tale. Vei observa în timp cum centimetrii se vor topi iar coapsele şi şoldurile tale vor căpăta fermitatea pe care ţi-ai dorit-o din totdeauna. Ba chiar e timpul pentru o sesiune de shopping adecvată noilor tale forme!

Odată ce incluzi sportul în viaţa ta, totul va merge din ce în ce mai bine. Ambiţia ta îşi va face simţită prezenţa şi în celelalte domenii, iar regimul tău alimentar se va schimba în bine, poate fără să îţi dai seama. După o sesiune de exerciţii fizice intense şi reconfortante nu vei mai îndrăzni să te mai gândeşti la mâncărurile de consolare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *