Singura la 20 de ani. Bucket list

By  | 

Dacă vei tăia măcar jumătate dintre aceste lucruri de pe listă, viața ta va fi mult mai bună.

Ieși la un prânz delicios și scump de una singură și simte-te confortabil. Nu ai nevoie de o întâlnire pentru a te simți bine! Ia cu tine o revistă sau o carte, bea vin, ești o femeie independentă.

Du-te într-o vacanță cu fetele. Planificați o vacanță într-un loc deosebit, strângeți bani și urcați în avion! Nu veți regreta niciodată că ați făcut asta.

5 destinatii de vacanta pentru 2016

Încearcă un one night stand, poate fi uimitor. Ține minte, totuși, să îi spui unei prietene unde ești, cu cine, să ai prezervative, bani pentru taxi etc. În acest fel, vei realiza ce grozav poate să fie sexul fără obligații.

Uită-te la un sezon întreg din serialul preferat într-o seară. Poate fi drăguț să stai sub pătură cu un tip și să vă uitați la filme și seriale, dar cine va aprecia Sex and the City la fel de mult ca tine? Ia-ți niște snacks-uri și o sticlă de vin și uită-te la ce ai chef, cât ai chef!

Apreciază-ți independența! Știm că uneori te vei simți singură, dar vei avea la dispoziție o viață întreagă să îți bați capul cu un iubit, un soț sau un copil, deci bucură-te de libertatea aceasta cât încă poți.

Ieși la cât mai multe întâlniri. Nu e musai să ajungi să te cuplezi cu cineva, întâlnirile pot fi distractive pur și simplu. În plus, în acest fel vei învăța ce anume îți dorești de la un bărbat. Fiecare întâlnire este o experiență.

Greseli de dating pe care si tu le faci

Călătorește cât de mult poți! Acum este cel mai potrivit moment pentru a face asta. Mănâncă ciocolată în Paris, bea vin în Peru și relaxează-te pe plajele din Bali. Pune bani deoparte, caută oferte la biletele de avioane și du-te!

Spune mai des „da”. Spune „da” colegului de muncă care te invită la o cafea, spune „da” părinților care vor să petreci concediul cu ei, spune „da” gogoșii care vrea să o mănânci.

Petrece mai mult timp cu familia sau cu prietenii. Fă un efort să vorbești și să te vezi mai des cu ei, aceste relații sunt foarte importante.

Învață să gătești. Nu învăța pentru altcineva, cu pentru tine. Vei fi surprinsă cât de satisfăcută te vei simți că știi să gătești. În plus, e mai sănătos și ieftin să îți gătești singură, acasă, decât să mănânci în oraș.

Retete indiene pe care trebuie sa le incerci

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *