Simte-te super-sexy in bikini fara sa slabesti

By  | 

Te ia cu ameţeli numai când te gândeşti că trebuie să te ȋnfăţişezi ȋn costum de baie ȋn faţa noului iubit? Avem soluţii pentru toate temerile tale şi nu te vom trimite la sală (cu toate că te-ar ajuta mult), ci-ţi vom spune cum ȋţi poţi pune ȋn valoare tot ce ai mai frumos şi să maschezi imperfecţiunile cu mare abilitate.

Exfoliază şi masează-te
Ȋnainte de a aplica autobronzantul combinat cu loţiunea hidratantă de corp, fă-ţi un gomaj profund cu zaţ de cafea, cel mai bun exfoliant natural pentru a tonifia corpul şi pentru a diminua din aspectul neplăcut al celulitei.

Foloseşte o perie cu păr natural pentru a face un masaj de drenaj limfatic, care va elimina retenţia de apă şi va accelera metabolismul şi, evident, arderea grăsimilor.

Bronzează-te niţel
Combină autobronzantul cu crema ta hidratantă de corp pentru a obţine o nuanţă deschisă şi uniformă, fără dâre inestetice. Acest truc adaugă umbre, face picioarele să pară mai zvelte, taie din kilograme, diminuează din aspectul neplăcut al celulitei şi te face să arăţi ca pe copertele de revistă. Cumpără o cremă hidratantă irizată pentru un plus de strălucire şi seducţie.

Probează o grămadă de modele
Ȋn funcţie de forma corpului tău, te va flata un anumit model de costum de baie. Astfel, dacă ai şolduri generoase, cumpără-ţi slipi stil boxer, preferabil negru şi un sutien colorat pentru a muta atenţia pe bustul tău care bat la pariu că este generos şi seducător.
Ȋn cazul ȋn care ai sânii mici, alege un model foarte ȋndrăzneţ, cu imprimeu floral şi volănaşe, push-up şi bureţi pentru a adăuga volum.

Dacă ai burtică, ȋncearcă un costum de baie cu maiou şic şi slipi sau un costum de baie ȋntreg ȋnchis la culoare, cu balene şi model grafic pe laterale, pentru a crea formă şi a distrage atenţia de la burtică.

Stai dreaptă şi coafează-te şic
Simplul fapt că stai dreaptă te ajută să pari mai slabă şi-ţi dă ȋncredere ȋn tine, iar o coafură fantezistă atrage atenţia asupra ei şi “eclipsează” zonele cu probleme.

Ce costum de baie ti se potriveste

Pregateste-ti pielea de vara

 

Comments

comments