Shopping online. Cum sa nu-ti mai iei teapa

By  | 

Verifică toate detaliile înainte de a cumpăra

Cel mai probabil, vorbim despre ceva de îmbrăcat sau de accesorii ca o geantă sau bijuterii. Înainte de a apăsa butonul "adaugă în coş", află din ce material este fabricat item-ul care-ţi place. 

 

 

Dacă este vorba despre un material de calitate (piele sau metal preţios), atunci merită să arunci ceva mai mulţi bani. Mare grijă însă la poliester, piele ecologică sau gablonţuri – rişti ca produsul să arate bine numai datorită Photoshop-ului şi să te sperii când îl vezi în realitate. 

Dacă are un preţ mare…

Hai să fim sincere, chiar dacă este un produs de designer, tot rişti ca materialul să fie cu mult inferior preţului imens pe care-l are. Iar dacă pe site nu-ţi sunt date detalii ca: tipul materialului, dimensiuni, fotografii faţă, spate, lateral, atunci ia la întrebări persoana de contact. 

 

 

Verifică termenii politicii de returnare

Citeşte cu atenţie despre cum poţi returna un produs nedorit. Unele magazine online îţi cer ca, dacă eşti din acelaşi oraş, să returnezi produsul la showroom sau depozit sau să plăteşti returul, ceea ce nu este deloc corect. 

 

 

De asemenenea, deschide pachetul de faţă cu cel care-ţi face livrarea şi observă dacă produsul are defecte. Îl poţi returna imediat şi ai scăpat astfel de viitoare bătăi de cap. 

Nu renunţa dacă este ”sold out”

Contactează magazinul online, întreabă dacă vor readuce produsul şi înscrie-te pe lista de aşteptare. Astfel, vei fi prima care va fi contactată şi care va pune mîna pe produsul visurilor sale.  

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *