Sfaturi zilnice pentru o săptămână mai bună

By  | 

Pentru a avea o săptămână mai bună, mai productivă și mai veselă, ți-am pregătit câteva sfaturi pe care să le aplici zilnic.

Fiecare dintre noi ne dorim o viață mai frumoasă, însă uneori nu știm ce să facem în acest sens. Din acest motiv, COSMO ți-a pregătit câteva sfaturi pentru ca săptămâna ce urmează să fie una excelentă!

Sfaturi zilnice pentru o săptămână mai bună:

Duminică

Da, vom începe cu ziua de duminică, nu cu cea de luni! Pregătește-ți de seara ținuta pentru a doua zi – cu toții știm că luni am prefera să lenevim pe acasă în loc să mergem la muncă, deci cel puțin încearcă să nu ai multe de făcut dimineața. Apoi, fă o baie relaxantă, roagă-ți iubitul să îți facă un masaj, faceți dragoste, în acest fel te vei trezi cu zâmbetul pe buze a doua zi.

10 lucruri la care să renunți pentru o viață fericită

Luni

Cum spuneam, am prefera ca luni să lenevim și să ne relaxăm în loc să mergem la birou, deci încearcă să faci asta când ajungi acasă. Înainte de culcare, uită-te la un film sau un serial sau desenează.

Marți

De cât timp nu ai mai făcut sport? Cel mai probabil, de prea mult timp! Astăzi, ieși la alergat, fă câteva abdomene, sari coarda, plimbă-te cu rolele. Este important să incluzi sportul în viața ta.

Miercuri

Această zi este parcă cea mai nesuferită din săptămână! Ai o grămadă de sarcini de dus la capăt, weekend-ul este atâââât de departe, deci ce e de făcut? Ieși în oraș cu prietenii! Bineînțeles, nu îți recomandăm să petreci toată noaptea, dar ieși măcar o oră-două după muncă cu cei dragi ție. Această ieșire te va relaxa și îți va da energie.

Localuri pet friendly din București

Joi

Învață să meditezi! Meditația are numeroase beneficii, așa cum am spus și în alte articole, deci fă-ți puțin timp pentru a învăța ce anume trebuie să faci.

Vineri

Weekend-ul a sosit, însă te simți puțin obosită, așa că nu ai chef să ieși în oraș? Nu trebuie să stai degeaba toată seara în fața calculatorului, poți face ceva productiv. Îți recomandăm să citești, fie că alegi o ficțiune în care să te pierzi, o autobiografie fascinantă sau o carte de dezvoltare personală. Fă-ți un ceai sau o ciocolată caldă, pune muzică relaxantă pe fundal și citește!

Sâmbătă

În sfârșit ai suficient timp liber! Ieși măcar vreo două ore prin natură, pentru a te deconecta. Dacă îți permiți să fugi din oraș măcar pentru o zi, cu atât mai bine! Dacă nu, chiar și o simplă plimbare prin parc îți va face bine.

Ține și tu cont de sugestiile noastre, iar săptămâna ta va deveni mai bună!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *