Sfaturi sa iti sporesti increderea in tine

By  | 

Iată câteva sfaturi simple care te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine şi chiar mai mult, să devii o femeie de succes în tot ceea ce faci.

Discută cu prietenii

De multe ori, marile noastre defecte sunt de fapt nişte detalii pe care nimeni nu le observă sau de care nimănui nu îi pasă. Dacă vorbeşti cu un prieten bun despre asta, vei avea plăcuta surpriză să afli că şi în cazul tău se aplică acest lucru.

Acceptă complimente

Oamenii nu îţi fac complimente doar de dragul de a o face. Mulţumeşte-le şi crezi cu adevărat că sunt sinceri, în special dacă sunt persoane apropiate. Este amuzant cum credem orice lucru rău pe care cineva îl spune despre noi, însă dacă auzim un compliment ne gândim o oră dacă a fost sau nu sincer.

Îmbracă-te bine

O haină care îşi place şi care ţi se potriveşte te va face imediat să te simţi mai bine şi să ai mai multă încredere în tine. Nu spun să porţi rochii de seară şi la piaţă, însă chiar şi o lenjerie intimă sexy te poate face să te simţi mai bine în pielea ta, chiar dacă nimeni nu o vede.

Socializează şi flirtează

Dacă cineva vrea să intre în vorbă cu tine, înseamnă că pari o tipă interesantă. Nu da înapoi pentru că nu te placi îndeajuns de mult, este clar că cei din jur nu au aceaşi părere despre tine pe care o ai tu. În plus, atunci când cunoaştem o persoană nouă, de regulă ne purtăm cât mai bine cu ea şi îi facem mai multe complimente, ceea ce în mod sigur te va face să te simţi mai bine.

Fă ceva nou

Poate că de multe ori ţi-a fost frică să faci anumite lucruri pentru că nu te credeai în stare. Încearcă să ieşi din zona ta de comfort şi vei vedea că poţi face mai mult decât crezi. În fond, care este lucrul cel mai rău care se poate întâmpla? Nu vei reuşi. Este mai bine decât să te gândeşti peste ceva timp ce ar fi fost dacă…

Compară-te cu tine

Multe dintre noi ne comparăm cu cei din jur, ceea ce este total greşit. Compară-te cu tine, nu cu restul, astfel poţi să îţi evaluezi evoluţia şi să ai mai multă încredere în tine! Încearcă să fi mâine mai bună decât azi; dacă te vei compara cu altă persoană, poate că vei ajunge într-o zi mai bună decât ea, însă vei găsi imediat pe altcineva cu care să te compari şi nu vei ajunge nicăieri.

Alege-ţi cu grijă prietenii

Aproprie-te de persoane care te plac cu adevărat, care te susţin şi te iubesc. Uită de cei care te critică mereu şi nu te încurajează! De multe ori, problema nu e la tine, ci la alţii.

Nu uita să lucrezi mereu la încrederea în tine, care nu trebuie doar menţinută ci sporită, pentru a evolua în permanenţă.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *