Sfaturi pentru o femeie independenta

By  | 

Fii ambiţioasă.

O femeie care se dă bătută la cel mai mic impediment nu va reuşi să evolueze şi să realizeze nimic în viaţă. Priveşte fiecare impas ca pe o posibilitate de a-ţi demonstra ţie însăţi că eşti puternică şi hotărâtă. Data viitoare când cineva îţi spune nu, fă-l să spună da.

 

 

Propune-ţi obiective mari.

Ca să îţi propui să realizezi ceva trebuie să ştii foarte bine ce vrei, nu să îţi schimbi planurile de pe o săptămână pe alta. Apoi, ai grijă ca obiectivele tale să fie măsurabile, ca să poţi să sărbătoreşti atunci când ai reuşit. Iar dacă te limitezi la lucruri mici, cu siguranţă că vei stagna pe toate planurile.

Cere ajutorul.

O femeie inteligentă nu lasă propriul ego să îi stea în cale atunci când trebuie să ceară ajutorul. Nu îţi pierzi independenţa dacă accepţi că nu le ştii pe toate şi mai ales dacă accepţi sfaturile şi părerile altora. 

 

 

Caută anturajul potrivit.

Înveţi câte ceva nou de la fiecare persoană pe care o întîlneşti. Unele experienţe vor fi nefericite, vei suferi, dar vei fi învăţat o lecţie până la sfârşitul zilei. Înconjoară-te conform proverbului, de oameni cu care te identifici ”spune-mi cu cine te însoţeşti ca să îţi spun cine eşti”.

Asumă-ţi deciziile.

Vor fi multe alegeri proaste, dar vei afla mai târziu. Important este să nu fugi de consecinţele lor, ci să cauţi să înveţi câte ceva din ele şi să îţi îndrepţi greşelile.

 

 

Nu aştepta de la alţii ceea ce poţi să obţii singură.

De când lumea, fetele îţi aranjau situaţia financiară printr-o căsătorie inteligentă. În ziua de astăzi, majoritatea urmăresc să prindă în plasă un bărbat potent…financiar şi să se pună la adăpost. Tu trebuie să te susţii financiar singură, chiar dacă iubitul / soţul tău are o situaţie bună. Deşi sunteţi la comun cu banii, satisfacţia este mai mare dacă obţii ce ai nevoie prin forţe proprii.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *