Sfaturi pentru blind date de succes

By  | 

Fă-ţi temele în avans

Interesează-te puţin despre tipul cu care te vei întâlni, pentru a-ţi face de acasă o listuţă cu posibile subiecte de conversaţie. Dacă a recurs la blind date şi el, înseamnă cu este timid şi că discuţia voastră va avea nevoie de cineva să o alimenteze, cel puţin la început.

 

 

Nu îţi crea aşteptări

Nu te gândi nici că este un ”Făt Frumos”, nici că este un ratat. Dacă pleci de acasă cu o părere prestabilită sunt foarte puţine şanse să o schimbi. Lasă-l să ţi se dezvăluie aşa cum este el în realitate.

Priveşte blind date-ul ca pe networking

Dacă ţi se pare penibil să recurgi la această metodă, încearcă să priveşti această situaţie din altă perspectivă, mai uşor de acceptat. Persoana care ţi-a stabilit întâlnirea a făcut-o dintr-un motiv întemeiat, aşadar sigur vei avea parte cel puţin de o cunoştinţă nouă interesantă.

 

 

Fii tu însăţi

Atunci când cunoşti pe cineva nou, în orice situaţie, cea mai bună metodă de a-ţi impresiona interlocutorul este să fii cât mai naturală. Deşi vei fi tentată să xagerezi cu totul: look-ul, jobul, pasiunile, nu îţi denatura imaginea pentru ca mai târziu să descopere că eşti cu totul altfel decât credea.

 

 

Fă-ţi un plan de ieşire

Dacă tipul e de-a dreptul îngrozitor sau întâlnirea a luat o direcţie care nu îţi convine câtuşi de puţin, asigură-te că ai un plan de ieşire. Ştii tu, prietena care are o urgenţă, telefonul de la şeful tău, migrena aceea îngrozitoare. Eşti liberă să improvizezi după cum vrei.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *