Sfaturi de incredere de la Brooklyn Decker

By  | 

După ce ne-a oferit sfaturi de tonifiere, modelul american Brooklyn Decker se întoarce cu sfaturi de încredere care o ajută întotdeauna să se simtă bine în pielea ei. Învață și tu de la ea!

Regulile unui corp tonifiat

Scoate pantofii cu toc din dulap

„Femeile se simt superbe când poartă tocuri pentru că acestea te fac mai înaltă și mai suplă. Oricând am nevoie să am mai multă încredere în mine, port tocuri. Nu or fi ele confortabile, dar te fac să te simți tare bine cu tine.”

Poartă lenjerie sexy în casă

„Este greu să te simți încrezătoare atunci când porți doar lenjerie intimă pe tine, dar nu uita – indiferent de formele tale, iubitul tău consideră că ești cea mai hot femeie din lume. Un alt truc este să faci un duș înainte să pui o pereche de bikini pe tine. Astfel se estompează semnele lăsate pe piele de hainele pe care le-ai purtat peste zi – plus că emani căldură, iar pielea strălucește.”

Citate celebre care iti redau increderea in tine

Pune în evidență ce ai mai frumos

„Privește-te în oglindăși exersează posturile în care arăți cel mai bine. De asemenea, învață să pui în evidență tot ce ai mai frumos. O femeie care are încredere în ea însăși este cu mult mai frumoasă decât una care are îndoieli. Plus că bărbații se concentrează pe imaginea de ansamblu, nu pe detalii ca celulita.”

Zâmbește

„Mă chinui să intru-n vorbă tot timpul cu oameni noi, încerc cu greu să găsesc acea încredere necesară pentru a aborda o persoană necunoscută și a iniția o conversație. Dar oamenii îi observă pe cei cu o atitudine pozitivă. Dacă arăți ca o persoană fericită, toți cei aflați în jurul tău vor veni la tine.”

Sfaturi sa iti sporesti increderea in tine

Nu uita regula de aur

„Un prieten de-al meu bărbat mi-a spus că sunt două zone ale corpului pe care nu ar trebui să le arăți la o primă întâlnire: sânii și picioarele. El a spus că acele zone sunt părți din corpul tău pe care un bărbat ar trebui să aibă privilegiul de a le descoperi. Am încercat să fac asta când am ieșit prima dată cu actualul meu soț (jucătorul de tenis Andy Roddick – n.r.) și a funcționat. Dar asta poate pentru că am picioare oribile!”

Comments

comments