Sex dupa despartire: recapata-ti increderea

By  | 

Prima partidă de sex după o despărțire grea vine cu provocări și încredere de sine scăzută. COSMO îți aratp că există sex dupa despartire.

Regula 1

Cunoaște-ți scopul

Din păcate, nu există vreun beculeț care să se facă verde atunci când ești complet recuperată din punct de vedere emoțional, astfel încât să poți trece la următorul iubit. Dar e extrem de important să ai așteptări foarte realiste! „E musai să fii sinceră cu tine și să evaluezi bine ce îți dorești să găsești pentru a ieși din starea neplăcută“, recomandă prof. dr. Megan Fleming, sexolog.

Singură? Avem cifrele care te ajută să te cuplezi

Regula 2

Alege-ți un partener sexy, dar și generos

Desigur, te vei gândi să faci dragoste cu un tip care ți-e amic, care face parte gașcă sau cu un ex, pentru că există deja un oarecare grad de intimitate între voi. Însă te avertizăm: vă veți simți ciudat dacă nu există o legătură mai specială între voi. Excepție ar putea face tipul cu care deja ai avut o relație de genul sex fără obligații sau dintotdeauna ați fost deschiși unul cu altul și ești convinsă că a doua zi dimineață veți discuta fără probleme pe tema asta. Dacă lucrurile între voi stau mai complicat, renunță la el – mai bine în punctul ăsta decât după ce faptele sunt consumate. Iată un plan de atac mai bun: apelează la prietene care îți pot face cunoștință cu tipi noi, verifică pe Facebook ce băieți drăguți și-au făcut cont de curând sau gândește-te la foști colegi de muncă (am zis foști!) de care îți plăcea odinioară. Dă-ți întâlnire cu unul dintre ei și vezi dacă întrunește câteva criterii. „Cauți un tip cu o enegie sexuală debordantă, așadar observă dacă se simte confortabil și încrezător în pielea lui. În timp ce flirtați, face gesturi fizice subtile, cum ar fi să-și pună în trecere mâna pe brațul tău? Își schimbă poziția când tu o faci? Toate acestea sunt semne că se simte bine în corpul său, dar și alături de al tău“, explică Madsen.

Regula 3

Plăcerea ta e prioritatea!

În noaptea în care are loc partida de amor, nu te preocupa prea tare de nevoile lui. Asigură-te că te simți cât de bine se poate și uită de felul cum se derulau lucrurile atunci când te aflai în pat cu fostul! „Când ești într-o relație, poate fi mai greu să lași deoparte emoțiile și alte elemente deloc sexy și să-ți activezi acea latură sexuală“, afirmă Fleming. „Micile idile sexuale trecătoare te ajută să fii eliberată de tensiunea care se ivește într-o relație solidă și astfel îți poți permite să explorezi și să încerci noi chestii în pat.“

Comments

comments