Sex cu fostul iubit: cand e ok?

By  | 
Fie că pur şi simplu ”se întâmplă” sau stabiliţi totul dinainte, este foarte posibil ca după o despărţire să mai vrei să faci sex cu fostul. Totuşi, când este o idee bună?

Cauţi să vă împăcaţi?

Multe femei tind să apeleze la sex pentru a-şi recupera iubitul, însă acest lucru nu funcţionează de cele mai multe ori. Dacă el este cel care s-a despărţit de tine, iar tu nu ai trecut peste, sexul nu este deloc recomandat. Cel mai probabil nu vei rezolva nimic, doar vei regreta alegerea făcută.

Vrei doar sex, însă el vrea să vă împăcaţi?

În acest caz, tu eşti cea care se foloseşte de el. Chiar dacă eşti deja obişnuită să te simţi comfortabil în pat alături de el, ţine minte că nu e ok să te joci cu sentimentele cuiva. Dacă tot ce cauţi este o partidă de sex, este de preferat să alegi pe cineva care nu are sentimente faţă de tine.

Amândoi aţi trecut peste?

De multe ori, o relaţie pur şi simplu nu mai funcţionează, însă sexul este grozav. Dacă niciunul dintre voi nu îşi doreşte o împăcare, însă nu eşti genul care să devină intimă repede cu cineva, sexul cu fostul este o idee bună, pentru că nu va afecta emoţional pe niciunul dintre voi. Ţine minte, chiar dacă despărţirea a avut loc în cele mai bune condiţii, tot este nevoie să lăsaţi ceva timp să treacă până când ajungeţi din nou împreună în pat.

Eşti SIGURĂ că ai trecut peste?

Se întâmplă uneori să avem impresia că am trecut peste o relaţie, însă de fapt să ne minţim singure. Gândeşte-te foarte bine la acest aspect, pentru că este foarte posibil ca această apropiere să trezească în tine sentimente pe care credeai că nu le mai ai.

De ţinut minte! 

Sexul trebuie să fie doar sex, ceea ce înseamnă fără vorbe dulci şi fără dormit la el.

Foloseşte prezervativ! Chiar dacă atunci când eraţi împreună totul era sigur, în acest caz este nevoie de o protecţie în plus. Poate că el nu vrea să împărtăşească acest lucru cu tine (şi nici nu este obligat să o facă), dar este posibil să facă sex şi cu alte femei şi sunt destul de sigură că nu vrei să te treseşti cu vreo BTS.

Rezumaţi-vă la sex! Evitaţi să petreceţi din nou timp împreună. Din moment ce v-aţi despărţit, este clar că ceva nu funcţiona între voi. Chiar dacă sexul este în continuare grozav, asta nu înseamnă că relaţia dintre voi va fi în mod magic reparată.

Ce părere ai, e ok să faci sex cu fostul iubit?

 

Comments

comments

1 Comment

  1. Pingback: Sa deslusim visele…Erotice! - Clandestino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *