Semne ca nu esti o prietena buna

By  | 

Prietenia este foarte importantă, dar, la fel ca în cazul unei relații romantice, trebuie să te implici pentru ca aceasta să funcționeze. Iată câteva semne care îți arată că nu ești o prietenă bună.

Probabil fiecăreia dintre noi i s-a întâmplat ca un prieten să îi spună la un moment dar că ar trebui să își revizuiască comportamentul. Orice om greșește, iar uneori se poate întâmpla să nu fim tocmai un prieten bun. Totuși, ar trebui să ne dăm seama de asta singure, fără ca cineva să ne bată obrazul.

Iată semnele care îți arată că nu ești o prietenă bună:

Fii cea mai buna prietena

Crezi că tu ești cea mai importantă

Vrei să vorbiți mereu despre tine, despre problemele tale sau despre cât de bine îți merge, vrei ca prietenii tăi să accepte mereu propunerile tale, dar tu nu vrei niciodată să ieși unde vor ei, tot ce zici sau faci tu este mai important… Dacă te porți în felul acesta, prietenii vor începe să te evite și pe bună dreptate.

Prioritatea ta este relația

Cu siguranță relația ta este foarte importantă pentru tine, dar nu e ok să îți lași baltă prietenii de fiecare dată pentru că vrei să stai cu iubitul. Nu trebuie să ieși cu prietenii atunci când ai timp, trebuie să îți faci timp.

5 momente cand prietena trebuie sa fie prioritatea ta, nu iubitul

Îți lipsește empatia

Indiferent dacă îți înțelegi sau nu prieteni, încearcă să îi asculți să să le arăți că îți pasă de ei. De asemenea, replicile acide sau ironice nu sunt binevenite atunci când unul din prieteni are o problemă, iar tu nu îl înțelegi.

Ce crezi, tu ești o prietenă bună?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *