Semne ca fostul tau te vrea inapoi

By  | 

Te-ai despărţit de iubitul tău, însă consideri că a fost o greşeală? Ai putea să îi propui pur şi simplu să vă împacaţi, dar dacă el nu îşi doreşte asta? De multe ori poate fi dificil să îţi dai seama ce îşi doreşte un bărbat, iar dacă este vorba chiar de fostul tău şi de o împăcare, situaţia este una delicată. Din acest motiv, COSMO îţi vine în ajutor!

Iată 5 semne că fostul tău te vrea înapoi.

Te contactează fără să aibă un motiv important

Persoanele care se despart şi îşi doresc ca asta să fie definitiv nu se caută una pe cealaltă decât dacă au un motiv, fie că şi-a lăsat nişte haine la tine sau vrea să îţi înapoieze cărţile pe care le-ai lăsat la el. Însă dacă fostul tău te contactează doar din motive banale, încă vrea să ţină legătura cu tine şi poate că vrea să vă împăcaţi.

Întreabă de tine

Dacă fostul tău iubit se interesează des de tine, este clar că nu îi eşti indiferentă, chiar dacă v-aţi despărţit. Astfel, dacă prietenii voştri comuni îţi spun mereu că s-au întâlnit de el şi voia să afle ce mai faci, cel mai probabil este încă interesat de tine.

Vă întâlniţi mereu… întâmplător

Este de la sine înţeles că după ce te desparţi de un tip vă veţi mai întâlni din când în când pe stradă, într-un club sau la un concert. Însă dacă dai de el mereu în locuri pe care le frecventezi şi căruia nu îi plac în mod deosebit, în apropierea locului tău de muncă, la supermarketul de lângă blocul tău (deşi el nu stă în zonă), în mod sigur încearcă doar să vă întâlniţi „întâmplător” pentru a mai vorbi cu tine.

Se poartă la fel ca la începutul relaţiei

Dacă aveţi acelaşi grup de prieteni, te vei întâlni cu el destul de des, deci vei observa uşor acest semn. De obicei, relaţiile au o fază asemănătoare lunii de miere, care are loc la începutul relaţiei şi în care totul merge perfect. Odată ce te obişnuieşti cu o persoană, începi uşor-uşor să te porţi ca tine însuţi, însă fiecare dintre noi încearcă la început să se poarte cât mai bine pentru a cuceri pe cineva.

Dacă iubitul tău începe să se poarte iar ca atunci când a devenit interesat de tine, acesta este un semn clar că încă nu a trecut peste tine şi vrea să te recucerească.

Face schimbări importante

Orice despărţire a avut un motiv. Dacă tu ai fost cea care s-a despărşit de el, este foarte posibil să încerce să se schimbe pentru tine pentru a-ţi arăta cât însemni pentru el.

Bineînţeles, nu trebuie să iei fiecare dintre aceste semne separat. Ia seama de toate şi observă comportamentul general al fostului tău. Dacă tot nu eşti sigură că vrea să vă împăcaţi, încearcă să afli de la un prieten comun sau calcă-ţi pe orgoliu şi întreabă-l pur şi simplu.

Tu ai observat aceste semne la fostul tău?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *