Semne ca esti single de prea mult timp

By  | 

Normal că nu este nimic rău ȋn a te bucura de propria companie pe termen nedefinit, dar apare o problemă ȋn momentul ȋn care ȋncepi să gândeşti şi să te comporţi ciudat.

Am indexat semnele care ar trebui să-ţi dea de gândit. Nu ȋnseamnă că acum ar trebui să devii disperată şi să intri ȋntr-o cursă de a găsi un iubit, doar “resetează” un pic criteriile de căutare şi atitutidinea ta (de altfel, acestea s-ar putea să pună pe fugă mulţi tipi). Ȋntr-un cuvânt, relaxează-teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ieşi la o grămadă de ȋntâlniri
Deja nu mai faci o triere preliminară a candidaţilor descoperiţi pe Facebook, Twitter sau pe site-urile de matrimoniale, iar dacă intuiţia ȋţi spune că-ţi pierzi timpul cu un anumit bărbat, te decizi rapid că oricine merită o şansă şi de ce nu i-ai acorda-o acestui tip, poate se dovedeşte a fi prinţul din poveste. Astfel, te-ai ales cu o panoplie de inşi care mai de care mai ciudaţi.

Precum spuneam, apasă butonul “reset” ȋn mintea ta şi ȋncetează să mai cauţi cel puţin un timp candidaţi de scos la “drivetest” la un suc. Petrece puţin timp cu prietenele tale, nu mai vorbi de faptul că eşti single, uită de acest detaliu şi doar distrează-te. Scoate-te ȋn oraş, răsfaţă-te cu o prăjitură delcioasă, cu un abonament la sală sau cu orice te-ar face să te simţi minunat şi, după ce te-ai mai relaxat, spune-ţi asta:”Voi aştepta până va apărea un tip care să-mi merite atenţia, până atunci mă voi distra din plin!”

Ţi-ai creat profilul soţiei perfecte
Consideri că ai stofă de soţie perfectă: ştii să asculţi, ȋţi spui că nu eşti genul care să streseze un tip bâtându-l la cap cu tot felul de chestii sau reproşându-i altele (mai discutăm după vreo trei luni de relaţie) şi că ai un corp frumos, te ȋmbraci super şi mai şi ştii să găteşti, la dracu’!

Dacă nici o prietenă nu a avut inima să-ţi spună, ȋţi voi spune eu adevărul gol-goluţ: te chinui prea tare, iar atunci când faci asta nu vei “prinde” ȋn mreje nici un tip pentru că, guess what, orice om poate detecta sentimentele puternice ale altor persoane şi nimeni nu vrea să-şi ȋncerce norocul cu o tipă care este (scuze că trebuie să-ţi spun)… disperată.

Concluzia este următoarea: relaxează-te, bucură-te de viaţa pe care o ai şi totul va veni de la sine. Apropo, nu există profilul soţiei perfecte!

Ce bine ca esti single!

10 lucruri rezervate fetelor single

 

Comments

comments