Semne ca esti o femeie adulta

By  | 

Nici nu simţi când faci tranziţia de la viaţa de post-adolescentă mai mult sau mai puţin responsabilă la cea de femeie adultă, dar există câteva semne clare că eşti pe drumul cel bun. Iată-le:

Haine bune, nu ciurucuri
Până nu demult, ȋţi cumpărai o grămadă de haine ieftine pe care le purtai un sezon şi apoi erai nevoită să le arunci la coş pentru că erau “praf”: descusute, roase, pline de scame şi pete… iac!

Astăzi, ai ȋnceput “să filezi” second-hand-urile şi magazinele de brand la reducere pentru a pune mâna pe super-haine la super-preţuri, item-uri vestimentare evergreen, care nu vor ieşi din trend niciodată.

De asemenea, toate hainele pe care le alegi mai nou trebuie să aibă ceva feminin, sexy, dar nu exagerat. Trebuie să aibă clasă!

 Ai un feed de Facebook cu…
… bebeluşi, căţei şi pisici şi o grămadă de imagini superbe cu design de interior romantic sau shabby-chic. Draga mea, am o singură ȋntrebare pentru tine: pe când verigheta, nunta şi rochia de prinţesă?

Bănuiesc că ai deja şi tot felul de idei privind cum vei organiza ziua cea mare, iar rochia o ai deja ȋn minte detaliu cu detaliu de mult timp.

Ai renunţat la junk food şi sucuri ȋmbuteliate
Nu ştii exact când, dar ȋntr-o dimineaţă ţi-ai dat seama că ar trebui să ai grijă de tine şi să nu-ţi mai traumatizezi corpul cu tot felul de hamburgeri, cartofi prăjiţi şi sucuri ȋmbuteliate care nici nu au trecut vreodată pe lângă un fruct.

Ai ȋnceput chiar să mănânci muesli, uau!

Ai ȋnceput să vorbeşti de…
… politică, probleme sociale şi de business şi ȋţi dai seama că ştii bine ce ştii, aşa că nu te eschivezi de la a ţine adevărate debate-uri pe marginea celor mai arzătoare ştiri din economie şi politică mondială.

Ai descoperit vinul la sticlă
Dacă până recent vinul era cumpărat ȋn cantităţi mari, cât să ajungă tuturor prietenilor, şi la cutie, astăzi, te răsfeţi de-a dreptul cu o sticlă de vin bunicel pe care-l mai şi potriveşti la felul de mâncare.

Uau, sunt mândră de tine, să ştii!

Sa nu-ti pese de greselile de la 20 de ani

Sfaturi pentru o viata mai fericita la 20 de ani

 

Comments

comments