Semne că ești dependentă de ceai

By  | 

Prietenii și familia îți spun mereu că această băutură te obsedează? Iată câteva semne că ești dependentă de ceai.

Nu îți poți începe ziua fără ceai. Așa cum alți oameni nu își pot începe ziua fără cafea, tu ești ca un zombie fără ceai. Poate că poți sări peste ceaiul de dimineață, dar trebuie să îți faci neapărat unul imediat cum ajungi la birou.

Mereu îți faci timp pentru ceai. Chiar dacă nu găsești timp să faci orice altceva, mereu găsești 10 minute pentru a-ți prepara și bea ceaiul.

5 ceaiuri care iti fac tenul sa straluceasca de sanatate

De fiecare dată când faci efort simți nevoia să bei ceai după. Chiar și după ce mergi la shopping trebuie să bei un ceai când ajungi acasă!

Nu e nimic mai interesant decât să descoperi un ceai nou. În timp ce „oamenii obișnuiți” consumă mereu același tip de ceai, tu ești entuziasmată când îți cumperi unul cu o aromă pe care nu ai gustat-o până acum.

Ai un ceai preferat pentru fiecare moment al zilei și stare de spirit.

Nu înțelegi de ce iese lumea „la cafea”. Oricum de fiecare dată comanzi ceai și te simți prost pentru câți bani cheltui pe apă fierbinte și un pliculeț de ceai pe care oricum îl ai și acasă.

Cele mai bune ceaiuri afrodisiace

Bei ceai chiar și când sunt 35 de grade afară. Și ce-i rău în asta?!

Folosești ceaiul ca tratament pentru orice. Te ustură gâtul? Ceai. Ai fost părăsită? Ceai. Ești mahmură? Ceai. Ceaiul e mereu alături de tine și te face să te simți mai bine.

Nu poți refuza niciodată o cană de ceai. Chiar dacă abia ai băut ceaiul tău preferat, dacă mergi în vizită la cineva și ți se oferă ceai, pur și simplu nu ai cum să refuzi.

Bei atât de mult ceai încât trebuie să mergi mereu la toaletă. Hei, măcar te hidratezi!

Ce crezi, tu ești dependentă de ceai?

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *