Sani mici? Fa-i sa para mai mari

By  | 

 

Iată cum poţi să ai un bust mai generos, fără să apelezi la operaţii de mărire a sânilor.

 

 

Postura corectă

Cel mai cheap şi eficient truc pentru a-ţi face sânii mici să pară mai mari este să ai o postură dreaptă, impunătoare, mereu. Aşadar, spatele drept, umerii traşi iar pieptul, aşa micuţ cum ţi se pare, înainte!

Exerciţii fizice

Da, încă un avantaj al mersului la sală este că îţi poţi creşte masa musculară a sânilor şi cu această ocazie îi vei asigura şi împotriva gravitaţiei care dăunează tuturor femeilor. Poţi să faci acasă flotări sau mai bine lasă-te pe mâna unui antrenor de fitness care ştie cum să îţi lucrezi în mod eficient fiecare grupă de muşchi.

 

 

Talie subţire

Dacă vei avea grijă să scapi de colăceii aceia – aparent inofensivi – de grăsime din talie vei face să pară că ai un bust mai generos. Mai ales dacă sânii tăi au câştigat lupta împotriva gravitaţiei!

Poartă sutienul potrivit

Şi nu ne referim aici la grosimea buretelui aferent, ci la dimensiunile sutienului, cupa şi bretelele. Mergi într-un magazin specializat şi cere-i ajutorul vânzătoarei, experienţa ei îţi va fi de folos pentru că nu vei mai irosi banii pe sutiene care de fapt îţi fac mai mult rău.

 

 

Culori şi tipare care te avantajează

Poţi crea impresia că ai sani mai mari cu ajutorul hainelor potrivite. Alege culori deschise în zona bustului, mai ales alb, volănaşe, coliere masive, dungi orizontale, imprimeuri simpatice. 

Iubeşte-ţi corpul

Discută cu prietena ta pe care de altfel o invidiezi pentru sânii mari pe care îi are şi vei afla de la ea că nu sunt tocmai o binecuvântare, din contră. La rândul ei, prietena te invidiază pentru că ai sânii mici şi te mişti mai uşor, nu eşti acostată de tot felul de indivizi dubioşi şi nu te doare spatele mereu.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *