Sa nu-ti pese de greselile de la 20 de ani

By  | 

Multe dintre noi regretă atât de mult trecutul ȋncât ajung să nu mai trăiască prezentul. Anm indexat câteva dintre greşelile pe care inevitabil le facem noi, femeile, la 20 de ani, greşeli de care ar trebui nici să nu ne pese.

Crede-mă, toate acele greşeli pe care le-ai făcut sau pe care le vei face sunt normale şi contribuie substanţial la tu cea care vei fi şi la experinţa de viaţă care te va ajuta să eviţi probleme cu mult mai serioase care vor apărea mai târziu, ȋn viaţă.

Nu ţi-ai luat apărarea când alţii te-au pus la pământ cu fapte sau vorbe grele pe care nu le meritai şi te-ai mai şi amărât şi blamat din această cauză. Să nu crezi că toţi oamenii sunt răi, tuturor ni s-a ȋntâmplat să fim puse la zid de comportamentul celorlalţi şi să ne fie foarte greu să luăm atitudine şi să-i punem la punct pe ofensatori.

Ai suferit o grămadă după acea relaţie ȋn care ţi-ai pus atâtea speranţe. Ah, iubirea de la 20 de ani este feerică şi atât de intensă, dar din păcate ȋn majoritatea cazurilor se lasă mai mult cu despărţire decât cu verighete, iar asta este normal.

Crede-mă, nu ţi-ai pierdut Prinţul, acel tip cu siguranţă nu era destul de bun pentru tine şi intră doar la categoria “experinţă” necesară pentru a avea bagajul de cunoştinţe care te va ajuta să-ţi pui pe tavă adevăratul Prinţ.

Nu ai slăbit acele kilograme care te-ar fi trănsformat ȋn “diva plajei”. Ei şi ce dacă?! Asta te-a oprit de la a face cuceriri ȋn lanţ de-a lungul anilor?! Hai să fim serioase, suntem femei normale care mai fac şi altceva decât a se ȋncuia ȋn sala de sport. Refuz să cred că ȋntreaga ta viaţă ar fi fost altfel doar dacă ai fi slăbit acele cinci, zece kilograme.

Că ai rămas ȋntr-o oribilă relaţie prea mult timp. Oare nu au făcut majoritatea femeilor şi bărbaţilor acelaşi lucru cel puţin o dată ȋn viaţă?! Crezi că dacă doar tu recunoşti acest lucru, eşti singura care a dat-o ȋn bară cu o relaţie?! Stai la rând, după cei care numără dezastrele cu zecile şi care nu-şi bat capul să se uite prea mult ȋn spate, o iau de la capăt cu speranţele şi zâmbetul intacte.

Te-ai comparat cu ceilalţi. Precum bine spune o vorbă românească, “găina vecinului este mai grasă” şi ne este atât de greu să vedem că şi găina, adică viaţa, noastră este la fel, dacă nu şi mai grasă şi cu pene colorate şi lucioase. Concluzia? Ai mai bine grijă de viaţa ta şi nu te mai uita ȋn stânga şi-n dreapta. Să fii sigură că şi ȋn cazul celor pe care-i invidiezi se aplică legea compensaţiei, doar că tu nu le vezi problemele, ci doar ce au ei şi tu nu ai.

Sfaturi pentru o viata mai fericita la 20 de ani

Genul de barbati cu care iesi la 20 de ani

 

Comments

comments