S.O.S. La un party unde nu cunosti pe nimeni

By  | 

Prietena ta aproape te-a târât la un party unde ea cunoaște pe toată lumea, iar tu pe nimeni?! Nu dispera, urmează acești pași pentru a intra în rândul lumii petrecărețe.

1. Înainte de a-ți pierde prietena prin mulțime, roag-o să-ți facă cunoștință cu 2 -3 persoane de treabă. Așa, ai de unde începe „lanțul” de noi cunoștințe, pentru că sigur și ei la rândul lor au amici haioși pe care merită să-i cunoști.

2. Complimentează un tip drăguț pentru o piesă vestimentară și începe o discuție pe tema „ce stiluri vestimentare ne plac”, „alunecă” elegant către muzică și cărți și, mai știi, poate că vei sta lângă el toată seara.

Aplicații și gadgeturi pentru cel mai cool party

3. O grămadă de studii ne-au dezvăluit faptul că socializăm mult mai rapid dacă găsim o altă persoană cu care să împărtășim nemulțumirea pentru ceva, orice. Abordează cea mai haioasă tipă din încăpere și plânge-te de tocurile înalte, de faptul că ai vrea să te înfrupți fără restricții din delicioasele prăjituri de pe masă, dar că nu poți etc.

4. La orice petrecere trebuie să existe cel puțin două grupuri de fete puse pe distracție. Indentifică-le și bagă-te-n vorbă cu un sincer: „Amica mea trebuie să vorbească cu cineva și am cam rămas singură. Vă deranjează dacă stau puțin cu voi?”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *