Replicile care-l fac sa se simta bine instant

By  | 

Pe măsură ce relaţia voastră trece prin foc şi sabie, uitaţi să vă mai sărutaţi ca la început sau să vă spuneţi lucruri frumoase care să reaprindă intimitatea. Încearcă să nu te laşi dusă de valul activităţilor cotidiene, neglijîndu-ţi iubitul. Chiar dacă totul pare în regulă, s-ar putea să aibă nevoie de mai multă atenţie decît crezi. Fii tu cea care i-o oferă surprinzîndu-l cu aceste fraze sexy!

 

  • Cuvintele care iti asigura iubirea de o viata

 

“Mi-a plăcut felul în care te-ai descurcat cu dulapul acela uriaş!”

Iubitul tău e construit genetic pentru a fi cel care protejează, cel puternic, cel care poate fi stîlpul familiei, aşa că o astfel de frază e un adevărat compliment pentru el. Se va simţi cu adevărat apreciat şi motivat pentru a te ajuta la treburile mai grele din casă. Nici nu te gîndi să faci totul singură – arată-i că ai nevoie de un bărbat care să te scoată din încurcătură şi lasă-l să preia sarcinile care i se cuvin.

 

 

“Miroşi ca-n ziua în care ne-am cunoscut”

E o ocazie minunată de a vă aminti primele emoţii trăite împreună şi pentru a-l provoca şi pe el să se transpună în acea perioadă în care era nebun după tine. Păzea, scînteile se vor aprinde cît ai clipi!

 

 

“Am chef să te răsfăţ – ce ţi-ar plăcea să-ţi pregătesc?”

În cazul bărbaţilor, dragostea chiar trece prin stomac, iar faptul că eşti dispusă să-ţi foloseşti timpul liber pentru a-i pregăti mîncarea preferată, îi arată că e cu adevărat important pentru tine şi că va avea mereu un loc special în inima ta. Partea cea mai bună? Îţi va întoarce favoarea cu prima ocazie!
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *