Relatia post-despartire

By  | 

Multe dintre noi suportă cu greu primele săptămâni sau luni post-despărţire, mai ales dacă relaţia a fost mai lungă şi cu implicaţii sentimentale serioase, astfel că apelăm la ceea ce putem numi pe drept “bărbatul de vreme rea”

 

 

El nu este iubit, pentru că relaţia cu el nu prespune sărutări pătimaşe sau sex, dar asta nu ȋnseamnă că ȋn timpul petrecut cu el nu abuzăm de tot arsenalul de flirt doar aşa, de fun. 

Recâştigă-ţi încrederea în tine

Scopul, pe care-l intuieşti deja, unul subconştient, este de a ne recupera ȋncrederea ȋn sex-appeal-ul nostru cu ajutorul unui tip care să ne confirme acest fapt. Dar şi să trecem mai repede peste golul lăsat ȋn suflet de dispariţia neaşteptată a iubitului. 

 

 

Există mai multe “specii” de “bărbat de vreme rea”, dar ne vom rezuma numai la două cele mai ȋntâlnite: prietenul bun, cel care nu s-ar da la tine niciodată, dar care ȋţi oferă prezenţa masculină de care ai nevoie pentru a-ţi alimenta sex-appeal-ul, şi tipul la care visezi de mult timp. Să-i luăm pe rând…

Cel mai bun prieten

Faptul că te-ai lipit de prietenul tău cel mai bun ca “timbrul de scrisoare” şi ieşi tot timpul cu el te privează de acele momente pe care trebuie să le petreci ȋn singurătate pentru ca să-ţi dai seama unde ai greşit ȋn relaţia care tocmai s-a ȋncheiat. Cu toate astea ai nevoie să fii pe cont propriu o perioadă şi realizezi ce ai ȋnvăţat din această experienţă.

 

 

Ȋn al doilea rȋnd, spune-mi cum ai de gȋnd să agăţi vreun tip de vreme ce apari cu prietenul cel mai bun ȋn club?! Crede-mă, nu ai nici o şansă! Toţi bărbaţii disponibili vor considera că eşti “luată”. 

Dream guy

Apoi, dacă alegi să stai tot timpul cu tipul la care visezi de ceva vreme, dar care nu a făcut nici un pas până ȋn prezent, te vei trezi că suferi pentru că inerent (indiferent ce-ţi spui tu ȋn gând) ȋţi vei face vise frumoase legate de momentul ȋn care veţi fi ȋmpreună. 

Ȋţi voi ȋmpărtăşi una dintre “ȋnvăţăturile” preţioase ale amicilor mei băieţi: dacă tipul nu a făcut nici un pas, ȋnseamnă că pur şi simplu nu nu-l va face niciodată. Simplu şi la obiect! 

 

 

Ȋn al doilea rând, suferi destul de mult deja, aşa că nu mai ai nevoie să-ţi pui… sare pe rană. 

Te ȋntrebi care este cea mai bună terapie post-relaţie? Ieşi cu fetele, abţine-te un timp de la flirt, până simţi că te-ai vindecat, şi stai singură – ai nevoie să reevaluezi planurile de viitor şi dorinţele tale cele mai aprinse. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *