Regulile angajatei pe Facebook şi Twitter

By  | 


BINE
: Vei încasa multe bile albe în ochii şefului tău dacă twitt-uieşti un articol foarte interesant pentru cei care activează în domeniul tău. Sau ai putea posta link-ul cu acel articol pe FB şi să comentezi pe marginea lui. 

 

 

RĂU: Este normal să vezi negru în faţa ochilor atunci când un superior te ia la rost pe degeaba, dar nu este cazul să izbucneşti în public, pe Facebook sau Twitter, şi să postezi câte un comentariu acid la adresa şefului. Este foarte posibil ca singura persoană care are de pierdut din situaţia asta să fii chiar tu.

BINE: Să-i trimiţi request şefului pe LinkedIn la câteva luni după angajare. Este normal, ba chiar indicat să-ţi măreşti baza de cunoştinţe din domeniul profesional, iar şeful va aprecia cu siguranţă această ”mişcare”. 

 

 

RĂU: Să-i trimiţi request unui superior pe Facebook. Nici prin gând să nu-ţi treacă să faci asta. Dacă el sau ea nu-ţi trimite request, să nu faci nici o ”mişcare” în acest sens. 

BINE: Nu posta niciodată pe Facebook fotografii cu tine în ipostaze ciudate (niţeluş cam ameţită, într-o poziţie indecentă în braţele unui tip, etc.) de prin cluburi sau din alte ”stabilimente” frecventate în timpul liber şi care presupun mişcări lascive pe ringul de dans şi flirt intens cu tipi hot.  

 

 

RĂU: Să postezi pe profilul tău fotografii cu prietenii tăi cam ”chercheleţi”. Poţi face asta fără mari riscuri doar dacă profilul este privat. 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *