Purina ONE pentru pisici-Sanatate vizibila in prezent si viitor

By  | 

Noutatea pe care o aduce Hrana Purina ONE este formula Actilea, ce contine trei imuno-ingrediente (drojdie, prebiotice si antioxidanti) care sustin un raspuns imunitar corespunzator, o micro flora intestinala echilibrata, protectie împotriva radicalilor liberi si care ajuta la imbunatatirea regenerarii naturale a celulelor pentru a-ti ajuta pisica sa fie sanatoasa atat in prezent, cat si in viitor.

Oferindu-i pisicii tale Hrana Purina ONE, ii oferi beneficii vizibile:

  • Un apetit crescut. Pisica ta va manca Purina ONE cu un apetit crescut, bucurandu-se de gustul sau delicios.
  • Un nivel crescut de energie. Nivelul de energie al pisicii ar trebui sa creasca datorita nutritiei complete, echilibrate si de inalta calitate oferita de Purina ONE.
  • Digestie sanatoasa. Purina ONE este o hrana inalt digestibila, care sustine absorbtia inalta a nutrientilor.
  • Blana lucioasa, piele si ochi luminosi. Pisica ta va avea blana lucioasa, pielea fina si ochii luminosi datorita surselor de acizi grasi Omega 3 si 6 si a vitaminelor si mineralelor esentiale continute de Hrana Purina ONE.
  • Raspuns imun pozitiv. Actilea este o formula noua si imbunatatita pentru Purina ONE, special realizata pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii generale a pisicii tale.

Pe parcursul vietii pisicii, nevoile ei nutritionale se vor schimba, de aceea este important sa ii poti oferi o hrana echilibrata, corespunzatoare fiecarui stadiu de viata.

Din acest motiv, expertii nutritionisti si veterinari de la Purina, au creat o varietate de retete potrivite fiecarui stadiu de viata. Gama Purina ONE se adreseaza atat puilor de pisica, avand grija de dezvoltarea unui sistem imunitar puternic, a functiilor cerebrale, a vederii si a scheletului, cat si a pisicilor adulte, asigurandu-le sanatatea tractului urinar si o digestie sanatoasa.

De asemenea, gama Purina ONE ofera retete adaptate nevoilor pisicilor de apartament, pisicilor sterilizate si celor sensibile, asigurandu-le ingrediente de inalta calitate si toti nutrientii de care acestea au nevoie pentru o viata sanatoasa.

Mai multe informatii despre Purina ONE poti gasi pe purinaone.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *