Programeaza-te pentru succes

By  | 

Cu 3 pași mai aproape de reușită! Nu ai nevoie decât de un „reset” de gândire.

Gândirea pozitivă este vitală dacă vrei să obții ceva… orice, fie că este vorba de o relație de iubire sau cinci kilograme în minus, dar mai ales dacă în vizorul tău este un scop ce ține de carieră.

5 replici de tratat cu spatele (daca vrei sa ai succes)

Așteaptă-te să ți se întâmple lucruri minunate

„Oricât de simplu ar părea, bănuiesc că motivele principale pentru care oamenii nu au mai multe zile minunate este că nu s-au hotărât să le aibă. Ei presupun că „zilele minunate” sunt ca vremea – pot fi prezise pe termen scurt, dar sunt imposibil de controlat”, explică Michael Neil, autor al cărții Poți avea tot ce-ti doresti. De ce se întâmplă asta? E simplu: dacă te trezești de dimineață „cu fața la cerșaf”, fără niciun chef de viață, nu prea au cum să ți se întâmple lucruri deosebite (cel mai probabil, nu le-ai observa) și este la fel de puțin probabil să le faci cu mâna ta de vreme ce nici din pat nu te-ai ridica toată ziua. Resetează-ți gândirea urmând sfatul lui Michael: ”Cu o grămadă de intenții și cu un pic de iscusință, îți poți crea propriul micro-climat de distracție și îl poți lua cu tine oriunde te duci. Experimentul? Hotărăște-te să faci ziua de azi minunată.”

5 trucuri pentru succes in cariera

Fă lucruri minunate!

„Există, în esență, trei categorii de lucruri minunate pe care să le faci: a. Lucruri care sunt minunate în timp ce le faci; b. Lucruri care produc rezultate minunate; c.Lucruri care sunt minunate în timp ce le faci și produc rezultate minunate. Pentru a avea o zi minunată, asigură-te că lista cu sarcini de îndeplinit e plină de a,b și c”, ne inspiră Michael. Fă-ți un to do list inspirațional și indexează toate activitățile care ți-ar aduce zâmbetul pe buze în ziua în curs, dar și pe viitor. Încearcă să bifezi măcar câte una zilnic. Viața ta se va schimba pe nesimțite.

Ce fac oamenii de succes inainte de culcare

Oferă-ți o recompensă generoasă

Dacă muncești din greu pentru a crea un viitor măreț, merită să te recompensezi pentru eforturile depuse: o masă în oraș, o carte frumoasă, o coafură nouă, orice te îmbie. Astfel, te vei motiva să mergi mai departe, cu și mai mult elan.

Comments

comments