Probleme pe care doar fetele înalte le înțeleg

By  | 

Ai numeroase beneficii atunci când ești înaltă, însă statura ta aduce cu ea și câteva probleme mai mult sau mai puțin enervante.

O persoană înaltă nu va înțelege niciodată de ce alții se plâng că nu pot ajunge la o carte de pe rafrul de sus, că nu își pot găsi un amic în mulțimea de la concert sau de ce merg unele persoane atât de încet. Totuși, există anumite lucruri foarte enervante pe care noi, fetele înalte, le experimentăm atât de des!

Probleme pe care doar fetele înalte le înțeleg:

Să începem cu avioanele. Dacă ai mers vreodată mai mult de 2-3 ore cu avionul cu siguranță te-ai simțit ca prinsă într-o capcană. În timp ce alți pasageri nu au nicio problemă, tu nu ai deloc spațiu pentru a-ți mișca puțin picioarele ca să nu amorțească și e atât de greu să găsești o poziție confortabilă pentru un pui de somn. Despre toalete nici nu mai vorbim, parcă sunt făcute împotriva persoanelor înalte!

E greu să cumperi îmbrăcăminte. În sfârșit ai găsit niște pantalonii care chiar îți plac! Surpriză, îți ajung până la gleznă… Și când te gândești că alții se plâng că pantalonii le sunt prea lungi! Să nu mai vorbim de bluzele cu mânecă „lungă”.

Ai nevoie de un pat mare. De ce există atâtea paturi în care abia ai loc? Cât despre canapele…. Ha! Există vreo persoană înaltă care să fi dormit vreodată pe o canapea fără să îi atârne picioarele pe afară?

Te afli mereu în spate în pozele de grup. Încă din clasele primare, tu ești mereu cea căreia i se vede doar capul în pozele de grup. Nu e deloc corect, mai ales când ai o ținută atât de bine aleasă!

La concerte, cei din spatele tău se plâng mereu. Hei, și mie-mi place mult trupa și vreau să îi văd mai bine, nu am de gând să mă duc în spatele sălii!

Pantalonii scurți sunt atât de greu de găsit. Cel puțin fustele scurte pot fi lăsate pe șolduri și nu îți intră în… locuri incomode. Dar să găsești pantaloni scurți care să îți vină perfect? Pff, niciodată!

Oamenii îți spun mereu că ești înaltă. Știi că ești înaltă. Ceilalți știu că ești înaltă. Cu toate acestea, simt nevoia să îți spună „Ce înaltă ești!”. Și niciodată nu știi ce să răspunzi, așa că rânjești stupid.

Toată lumea crede că ai jucat baschet sau volei. De fapt, nu reușești nici să nimerești un coș de gunoi cu o hârtie mototolită.

Cei din jur sunt deranjați când porți tocuri. Dacă de obicei porți teneși, oricine te va vedea pentru prima dată pe tocuri îți va spune că se simte prost că e scundă pe lângă tine. Plus clasicul „Ce înaltă ești!”.

Dacă mergi alături de cineva mai scund decât tine, există 90% șanse să îți spună că mergi prea repede.

De multe ori, e greu să stai confortabil la masă sau birou. Cine a inventat toată mobila asta pentru oameni scunzi?! Nu vrei decât să nu îți îndeși genunchii sub masă, atât…

 

*articol preluat din GoodHousekeeping.com (autor: Sam Escobar)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *