Probleme pe care doar femeile logodite le inteleg

By  | 

Spune-mi, cum am ajuns să am 300 de persoane pe lista de invitați când îmi plac doar vreo 10 persoane din lume?!

Să tai persoane de pe listă de simte ca un sacrificiu ritualic. E chiar atât de grav pentru toată familia dacă nu îl inviți pe unchiul John pe care nu l-ai văzut de când aveai 6 luni și pe soția sa, pe care nu ai cunoscut-o vreodată? Ok, dar va trebui să aducă un cadou scump. Am spus asta cu voce tare? Ups.

De ce nu vreau să mă căsătoresc

Deciziile aparent banale te țin trează noaptea. Oara care nuanță dintre cele două gri să o alegi? Să alegi mese rotunde sau dreptunghiulare? Câte lumânări sunt prea multe?

Îți e teamă că vei distruge o prietenie din cauza alegerii domnișoarelor de onoare. Nu le poți face pe toate prietenele tale domnișoare de onoare, dar dacă Christy o să fie toată viața supărată pe tine?

Fiecare persoană de pe lista de invitați are o părere legată de orice. Și fiecare persoană vine cu sfaturi fix atunci când ești ocupată.

Ce să iei în considerare înainte să te căsătorești

Singura persoană care nu are o părere legată de orice? Viitorul tău soț. Sigur, îi pasă de băutură, mâncare și muzică, dar cum rămâne cu aranjamentele florale?

Rochiile de mireasă sunt toate atât de frumoase… dar trebuie să alegi una. Toți îți zic ca e ziua ta cea mare, că vei arăta ca o prințesă, deci de ce trebuie să alegi doar una? Sunt toate așa frumoase… Ok, poate pentru că sunt scumpe. Atât de scumpe.

Îți verifici mereu bugetul pentru a fi sigură că ți-au mai rămas suficienți bani.

Visezi nunți. La propriu, doar asta visezi în fiecare noapte. Te trezești cu gust de tort în gură și începi să te întrebi dacă nu cumva trebuia să alegi alt tort. E ok, o să se termine cândva. Ai timp să dormi în luna de miere.

Întrebări la care să răspunzi înainte să inviți acea persoană la nunta ta

Organizarea nunții îți aduce aminte că nu poți avea tot ce îți dorești. Din fericire, când toate astea se termină, rămâi alături de persoana pe care o iubești.

*articol publicat în Cosmopolitan NG

Comments

comments