Probleme cu care doar tipele cu sanii mari se confrunta

By  | 

1. Toată lumea vorbeşte cu sânii tăi, dar e ok, te-ai obişnuit deja ca cei din jur să nu te mai privească în ochi. De fapt, dacă ai dormi în timpul sedinţei nu ar observa nimeni pentru că sânii sunt la locul lor, în atenţia femeilor şi bărbaţilor deopotrivă.

2. Este un chin să mergi la shopping. Sutienele pentru sânii mari sunt total plictisitoare pentru că sunt funcţionale, nu estetice. În rest, sânii nu intră în rochiile care îţi plac iar bluzele pe care le preferi arată pe sânii tăi de parcă mai au puţin şi explodează. De aceea porţi adeseori bluze cu un număr mai mare.

3. Te confrunţi cu accidente frecvente în care eşti trădată de propriile haine. Ai găsit un top simpatic care s-a aşezat frumos pe sânii tăi doar ca să te trădeze când ţi-e lumea mai dragă. Empatizezi cu vedetele surprinse de paparazzi în ipostaze indecente, doar ele mai pot înţelege groaza prin care treci când porţi o rochie nouă pentru prima oară.

4. Sportul iese din ecuaţie pentru tine iar când vrei cu tot dinadinsul să mergi la sală trebuie să te duci la o oră la care este pustiu ca să fie mai puţine perechi de ochi asupra ta. În plus, trebuie să porţi sutiene şi bustiere tare incomode şi inestetice ca să îţi ţină sânii pe loc. 

5. Doar pentru că ai sânii mari lumea se aşteaptă să fii o tipă fără inhibiţii şi unii chiar fac glume porcoase cu tine. Şi asta doar din cauza actriţelor xxx care îşi măresc sânii astfel încât să iasă din cadru.

6. La plajă arăţi mult mai sexy decât ţi-ai dori şi în loc să leneveşti la soare trebuie să stai crispată şi să ai grijă să nu îţi iasă sânii din sutienul minuscul pe care l-ai găsit cu chiu cu vai.

7. Eşti întrebată uneori, cu reţinere ce-i drept, dacă sânii tăi sunt adevăraţi sau ai implant, întrebare la care tu nu ştii cum să reacţionezi. Să o iei ca pe o jignire sau ca pe un compliment? Sunt nefiresc de mari sau doar mari şi frumoşi? Şi nu, nu ai voie să pui mâna ca să-i simţi!!!!

8. Ideea sarcinii te sperie doar pentru că ştii că sânii tăi se vor mări şi mai tare. Oare cum vei mai putea găsi ceva care să te încapă? Poate în garderoba iubitului?

9. Multe accesorii arată caraghios aşa că trebuie să le probezi înainte. Colierele riscă să salte inestetic pe pieptul tău sau rişti să rămână pandantivul blocat între sâni. În ceea ce priveşte bareta de la geanta purtată după gât arată pur şi simplu caraghios, ca şi centura de siguranţă de altfel.

10. Le invidiezi pe tipele cu sânii mici, pe care poţi să îi cuprinzi în palmă. Ele pot să poarte orice, să doarmă pe burtă şi să facă sport fără stres. În plus, nu se holbează nimeni la sânii lor micuţi şi obraznici!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *