Prietenie la minut

By  | 

Care e primul lucru pe care l-ai cumpărat cu banii tăi?

Da, e o întrebare personală, dar interlocutorul tău o va găsi interesantă. Ba chiar îi va face plăcere să se întoarcă în timp şi să rememoreze acel sentiment plăcut al independenţei financiare. Răspunsul său va decripta indicii preţioase, lucrurile pe care le preţuieşte şi chiar măsura în care îşi ocroteşte finanţele.

Ai vreun tatuaj? Ce semnificaţie are?

Află dacă persoana cu care urmează (sau nu) să te împrieteneşti e ”ştampilată” cu un delfin regretabil, un tribal expirat sau, cel mai rău dintre toate, un ”Cristi forever”. Imaginile pe care alegem să ni le imprimăm pentru totdeauna pe corp vorbesc despre noi, şi nu întotdeauna de bine. 

#Catsforever sau #Dogsarethebest?

În general, iubitorii de animale sunt ”safe”, adică sunt înzestraţi cu o doză de generozitate care-i face mai puţin predispuşi la trădare cu sânge rece. Însă, ca şi personalitate, există nişte diferenţe majore între oamenii care iubesc pisicile şi cei care preferă câinii. Rezultatele studiilor realizate în acest sens (da, există un studiu pentru orice) arată că adoratorii de căţei sunt amuzanţi şi sociabili, pe când ”adepţii” pisicilor sunt nevrotici, dar creativi. Tu de ce parte eşti?

Ai trişat vreodată la un examen?

De fapt, adevărata întrebare este: ”Ai fost întotdeauna 100% sincer/ă?”. Faptul că ai trişat la examenele din vremea îndepărtatului liceu nu te face o persoană îngrozitoare. Să fim serioşi – cei mai mulţi dintre noi au tras cu ochiul la o fiţuică sau măcar în lucrarea colegului. Dar un simplu adevăr ca acesta îţi spune despre un om că poate fi capabil de trădare în circumstanţe vitrege. 

Ai ierta un partener care ţi-a fost infidel?

Potrivit unui website de dating, Illicit Encounters, femeile sunt mai puţin dispuse decât bărbaţii să ierte infidelitatea. Oare asta înseamnă că suntem prea dure în iubire sau, dimpotrivă, că suntem sensibile şi ne respectăm mai mult?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *