Prietenele de care ai nevoie

By  | 

Prietena cu gusturi comune

Când apare un eveniment la care vrei cu tot dinadinsul să ajungi dar iubitul şi prietenele tale consideră că o convenţie de benzi desenate nu este deloc cool, poţi să îţi suni prietena care ştii că le va aprecia. Pe ea ai cunoscut-o tot la un eveniment, aţi schimbat câteva cuvinte şi v-aţi dat seama că aveţi cam aceleaşi pasiuni. Cu ea mergi la evenimentele care te pasionează, dar pe care iubitul tău nu le înţelege.

Prietena de la birou

Când celelalte colege bârfesc prin birou despre Kim Kardashian, voi două vă puneţi căştile şi discutaţi pe mess despre ultimul film al lui Almodovar. Luaţi prânzul împreună şi vă povestiţi ce aţi mai făcut în weekend sau ce planuri de concediu aveţi. Deşi nu aveţi o relaţie strânsă în afara jobului, ştii că te poţi baza pe înţelegerea ei întotdeauna.

Prietena care ştie să asculte

Când îţi bântuie mintea o problemă banală, pe care ţi-e jenă să o împărtăşeşti altcuiva, o suni şi stai cu orele cu ea la telefon. Iar replicile ei nu sunt monosilabice, ea chiar te ascultă, te înţelege, pentru că te cunoaşte şi este în măsură să îţi dea cele mai bune sfaturi. Chiar şi atunci când spune ”eşti nebună să gândeşti aşa” imediat îţi revii, pentru că ai mare încredere în ea.

 

Prietena – bărbat

Fiecare femeie are nevoie în anturajul ei de o ”prietenă” de sex opus. Dacă iubitul tău nu este dispus să îşi asume acest rol, atunci ar face bine să nu se supere când te sună amicul tău să te invite la o plimbare cu bicicleta. Ai grijă ca relaţia voastră să nu devieze de la scopul ei iniţial, de a afla părerea sinceră a unui bărbat în legătură cu, ei bine, toate: garderobă, cele mai noi tratamente de înfrumuseţare, unde găseşti cele mai multe sortimente de bere, etc.

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *