Prietena noastra comuna ne face probleme

By  | 

E foarte greu sa-ti dau un raspuns concret avind atit de putine date despre problema ta. Pot doar sa presupun ca este unul dintre multele cazuri de invidie. Relatiile de prietenie intre doua femei sufera modificari in momentul in care una dintre ele isi intilneste jumatatea. Comunicarea ar putea sa-ti rezolve problema.

Incearca sa stai de vorba cu fiecare in parte, sa-i intrebi cu calm daca exista vreo problema intre voi. Partenerul tau s-ar putea sa nege, insa este foarte posibil totodata sa afli daca nu cumva prietena ta are anumite intentii in ceea ce-l priveste. Pot exista semne pe care tu nu le-ai putut observa, iar el ti le-a ascuns pentru ca tu sa nu-ti faci griji.

In ceea ce-o priveste pe prietena ta, ea va nega mai mult ca sigur ca nutreste vreun sentiment fata de el, dar iti va argumenta probabil ca nu e potrivit pentru tine. De asemenea, ar fi important de stiut daca nu cumva a existat in trecut o relatie (sau o tentativa) intre ei; prietena ta ar putea trai cu impresia ca tu esti cea care i-a “suflat” un potential partener.

Cit despre relatia voastra, ai mare dreptate cind spui ca e imposibil sa o faci sa mearga in asemenea conditii. In cadrul discutiei cu partenerul tau, va trebui sa decideti impreuna daca puteti sa va tineti o vreme departe de amica voastra comuna. Incercati sa va rezumati doar la intilniri in oras, in grup mult mai mare, nu doar voi doi si ea.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *