Postura care ii innebuneste pe barbati

By  | 

Exista o metoda universala cu ajutorul careia poti fermeca orice tip! Nu e o tehnica noua – senzuala Marilyn Monroe a folosit-o cu succes de-a lungul vietii – dar cum de are acest efect de… voodoo sexual asupra barbatilor de-abia acum s-a aflat.

Se numeste lordoza lombara – un nume stiintific cu care expertii descriu curbura spatelui concomintent cu ridicarea fundului si privirea languroasa peste umar.

In plus, conform lui Helen Fisher, antropolog si profesor doctor, aceasta postura este foarte eficienta atunci cand vrei sa te asiguri ca atragi atentia membrilor sexului opus.

Un cocktail irezistibil

Pentru inceput, aceasta miscare iti pune pe tapet cele mai sexy calitati, adica posteriorul si picioarele, explica Fisher. "Este indrazneata, iar pentru ca stai cu spatele la tip, e si provocatoare, si barbatii adora combinatia asta. Parca ar spune: «hei, sunt aici… daca poti sa ma prinzi»".

Aceasta pozitie este atat de innascuta femeilor si atat de atragatoare pentru barbati, incat transcede culturile. "Este o postura elementara de curtare, folosita de catre femeile de peste tot din lume", explica Fisher.

Plus ca pana si animalele o folosesc. "Cand o pisica se pregateste sa se imperecheze, isi arcuieste spatele, isi ridica posteriorul si priveste in spate, catre mascul", adauga antropologul.

Cum sa o folosesti

Daca vrei sa atragi atentia unui tip, incearca o versiune mai subtila a acestei pozitii de "vino si ia-ma": arcuieste-ti putin spatele, incordeaza-ti muschii fesieri astfel incat posteriorul sa ti se ridice cativa centimetri, dupa care uita-te peste umar, printre gene, pentru doua sau trei secunde.

"E un gest real de «vino la mine», dar deloc evident", spune Helen Fisher. Iar daca vrei sa-l dai cu adevarat pe spate, adopta aceasta pozitie atunci cand porti niste pantofi cu tocuri ametitoare. "Cand o femeie poarta tocuri, fundul ei se ridica in mod natural, accentuand curbura spatelui", explica Fisher. "Foarte putini tipi rezista unei asemenea imagini".

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *