Ponturi de viata de la cele mai celebre modele plus size din lume

By  | 

Sunt celebre, independente, cu o carieră fulminantă şi sunt… modele plus size internaţionale! Ce putem învăţa de la ele?

Ok, oameni de pe întreg mapamondul urmăresc online show-urile marca Victoria’s Secret şi parcă e o adevărată delectare vizuală să vezi îngeraşi precum Gigi Hadid, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel defilând pe podiumul glamouros. Însă totodată există modele de catwalk cu acelaşi succes ca fetele enumerate mai sus, dar care fac parte din categoria plus size şi de la care avem la fel de multe de învăţat!

Saffi Karina

Englezoaica de 29 de ani e de părere că frumuseţea nu ţine cont de măsura de la haine, ci aceasta vine din interiorul nostru. Saffi e implicată în numeroase acţiuni şi campanii menite să încurajeze femeile de peste tot că să se simtă bine în propria piele şi să renunţe la complexele legate de aspectul fizic.

Jennie Runk

Jennie are 27 de ani şi, în urmă cu doi ani, a devenit brusc foarte populară după ce brandul de fashion HM a inclus-o în campania pentru colecţia de costume de baie. Pe americanca orginară din Georgia nu a intimidat-o valul de atenţie care i-a fost acordat peste noapte la acea vreme, ci a folosit momentul în favoarea ei, dar şi a milioanelor de tinere din întreaga lume, pentru a le demonta temerile legate de o greutate peste medie. Jennie spune că primeşte mii de mesaje de la fete care îi mulţumesc pentru încrederea pe care aceasta o afişează. Asta da faptă bună!

Tess Holliday

La 31 de ani pe care îi va împlini în acest an, Tess are cu ce se mândri! Revista Vogue Italia a numit-o una dintre cele mai importante modele plus size din lume, are un băieţel de zece ani şi face o avere din contracte publicitare cu branduri vestimentare. Pentru că a avut o copilărie foarte grea şi a reuşit pe picioarele ei să aibă o carieră de succes, Tess a pornit pe Instagram o campanie numită #effyourbeautystandards şi prin care şi-a dorit să atragă atenţia asupra standardelor exagerate care impuse eronat de media în ziua de azi.

Ashley Graham

Ashley, născută în 1987 în statul Nebraska, SUA este minunată! Tipa este primul model plus size care a apărut într-o ediţie de costume de baie a revistei americane Sports Illustrated, şi-a lansa deja propria linie de lenjerie intimă (wow!) şi a susţinut conferinţe TED. În plus, ea recunoaşte că e oricând gata să păşească pe podiumul Victoria’s Secret – totul e numai să primească acel telefon de la organizatori! Bravo!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *