Poate ca am o amanta!

By  | 

Pai… nu lua raspunsul lui drept adevarat, adica, nu inca! Desi ei au o vorba conform careia “adevarul e cea mai buna minciuna”, nu e neaparat sa fie valabila si in cazul tau. Ar fi fost util sa-mi spui daca esti genul de tipa ceva mai geloasa; multi barbati au astfel de reactii fata de femeile care ii suspecteaza mereu de infidelitate, pentru ca merg pe principiul “orice i-as spune, tot nu ma crede!”, asa ca iti servesc genul acesta de replica pentru a-ti inchide gura (cum de altfel s-a intamplat si in cazul tau!).

Alte explicatii ar putea fi: stresul, un simt crud al umorului sau… lipsa interesului fata de relatia voastra. Daca ati ajuns cumva intr-un asemenea punct, e timpul sa iei masuri, astfel incat sa revigorezi viata de cuplu. Desigur, poate spune adevarul! Barbatii sunt uneori lipsiti de curaj, nu sunt capabili sa ne spuna verde in fata ca a aparut altcineva.

Se prea poate sa fi considerat ca acesta este momentul oportun sa-ti arunce un indiciu, pentru ca mai apoi sa se produca ruptura. Stai de vorba serios cu el, fara sa ridici tonul, explica-i faptul ca nu te mai simti in siguranta in relatia voastra si ca
ai vrea sa stii adevarul. Macar vei afla cum stau lucrurile!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *